Τα δάκρυα του Κανάκη στον «αέρα» για τον πατέρα του (vds) | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:19
7/4/2015

Τα δάκρυα του Κανάκη στον «αέρα» για τον πατέρα του (vds)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στην πρώτη εκπομπή μετά το θάνατο του πατέρα του, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του βρέθηκαν και πάλι στο πλατό του «Ράδιο Αρβύλα». 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Και λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του, αφιερώνοντας του το τραγούδι του Nat King Cole, «Autumn Leaves». Μάλιστα, ο Κανάκης δε μπόρεσε να κρύψει την έντονη συγκίνηση του όταν του αφιέρωσε το τραγούδι.

 

«Η μουσική σήμερα είναι κάτι πολύ ωραίο, κάτι πολύ διαφορετικό. Το συγκεκριμένο απόσπασμα είναι από το 1957, από το "Nat King Cole Show", το τραγούδι είναι το "Autumn Leaves". Και είναι ένα πάρα πολύ όμορφο τραγούδι και ο Nat King Cole είναι ένας καλλιτέχνης που λάτρευε ο μπαμπάς μου και θα ήθελα να χαρίσω αυτό το τραγούδι στον πατέρα μου», είπε με σπασμένη από τη συγκίνηση φωνή.

 

Στο τέλος , ο παρουσιαστής δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλευόταν ο πατέρας του.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ