Τα δάκρυα της Καραβάτου στο φινάλε της εκπομπής της και το τρολάρισμα από την Τσαπανίδου! [Βίντεο] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:32
13/7/2018

Τα δάκρυα της Καραβάτου στο φινάλε της εκπομπής της και το τρολάρισμα από την Τσαπανίδου! [Βίντεο]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Κατερίνα Καραβάτου ως γνωστόν είναι ιδιαίτερα ευσυγκίνητη στο φινάλε κάθε τηλεοπτικής σεζόν. 

Έτσι και φέτος, πολλοί συνάδελφοι της στοιχημάτισαν αν θα κλάψει στην τελευταία εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Μάλιστα όπως αποκάλυψε την τρόλαρε και η Πόπη Τσαπανίδου και της έστειλε το σχόλιο της.  Η Κατερίνα Καραβάτου που έχει περάσει και αρκετά δύσκολες στιγμές στον τηλεοπτικό αέρα, αναφέρθηκε και στην χειρότερη χρονιά της που όπως παραδέχτηκε είχε υποφέρει. 


Όλα όσα είπε: 

«Μια φορά δεν έχω συγκινηθεί στην επαγγελματική μου καριέρα στην τηλεόραση και τη χρονιά που δεν συγκινήθηκα, ήταν την φορά που δεν είχα περάσει καθόλου καλά και περίμενα να περάσουν οι ώρες πολύ γρήγορα της τελευταίας εκπομπής και δεν περνούσαν ήταν αβάσταχτο αυτό το πράγμα που συνέβαινε κι εγώ ήθελα να ελευθερωθώ. Από αυτή την εκπομπή δεν θέλω να ελευθερωθώ καθόλου. Είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο έχω προσωπικά ζήσει και αυτό έτσι και θα συνεχίσει. Εδώ είναι μια εκπομπή που όλοι οι άνθρωποι δίνουν την ψυχή τους κανονικά και αυτό είναι η απόλυτη αποτύπωση της αλήθειας. Αγαπώ ένα στίχο του Οδυσσέα Ελύτη που λέει: Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά! Εμείς με τον Κρατερό ένα τέτοιο άλμα κάναμε εδώ. Πιο γρήγορα από τη φθορά».

Διαβάστε επίσης: Δείτε τι θα κάνει την ερχόμενη σεζόν ο ΑΝΤ1 για να επιστρέψει στη συχνότητα του το τηλεοπτικό κοινό

Ο Κρατερός Κατσούλης ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω σε προσωπικό επίπεδο γιατί για μένα ήταν μια ιδιαίτερη, δύσκολη χρονιά, ευχαριστώ όλους για τη στήριξη. Και εδώ και στο θέατρο που περάσαμε δύσκολα. Ευχαριστώ όλους από καρδιάς γιατί πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι».

ΓΜ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ