Τα βροντάει από την τιβί ο Μπογδάνος, μετά το ΟΧΙ; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:18
6/7/2015

Τα βροντάει από την τιβί ο Μπογδάνος, μετά το ΟΧΙ;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

O Κωνσταντίνος Μπογδάνος από τη μέρα που ανακοινώθηκε το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου τάχθηκε ανοιχτά και φανατικά υπέρ του Ναι.

Και όχι μόνο, αφού σε μία από τις αναρτήσεις του στο Facebook φέρεται να είχε υποστηρίξει αν υπερισχύσει το Οχι, θα υποβάλει την παραίτηση του. Το Οχι υπερίσχυσε και μάλιστα με μεγάλη διαφορά και στο Facebook φτιάχτηκε μέχρι σελίδα - εκδήλωση για να αποχαιρετήσουν τον Μπογδάνο. Και μέσα στο απίστευτο τρολάρισμα που δέχεται από το βράδυ της Κυριακής, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ επανήλθε με νέο post, όπου εξηγεί ποια ήταν η πραγματική δήλωση που έκανε,

 

 

"Με θάρρος και στην ήττα. Δεν είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, που αυτός ο λαός πανηγυρίζει την επερχόμενη καταστροφή του. Και τον βασιλιά εξάλλως τον υποδέχτηκαν τον Νοέμβριο του 1920.

Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, δε, οι γνωστοί κάφροι κυκλοφόρησαν πως έχω πει ότι αν βγει το ΟΧΙ παραιτούμαι. Η δήλωση έχει ως εξής: "Αν βγει ΟΧΙ και οι τράπεζες ανοίξουν κανονικά, χωρίς δραχμή και χωρίς περιορισμούς, υποβάλλω την παραίτησή μου στον Γιάννη Αλαφούζο." Η κα Βαλαβάνη μόλις μίλησε για δέσμευση των μετρητών και στις θυρίδες. Αυτό νομικά δεν γίνεται, αλλά εδώ είμαστε και θα δούμε. Βέβαια, τα τσουτσέκια αυτό δεν θα το παίξουν. Οπότε Please share.

Είναι λυπηρό, αλλά η Ελλάδα που έχασε δεν έχει οικονομικά, ούτε κομματικά συνεκτικά χαρακτηριστικά. Έχασε μια αντίληψη, δυτικών τρόπων και ευρωπαϊκής ηθικής. Και φταίνε τα λαμόγια που επιτρέπαμε τόσα χρόνια να μας εκπροσωπούν", έγραψε χαρακτηριστικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ