Συνεργάτης της Μενεγάκη: «Κρίμα που η Ελένη δεν αναβάθμισε την εικόνα της» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:30
16/12/2015

Συνεργάτης της Μενεγάκη: «Κρίμα που η Ελένη δεν αναβάθμισε την εικόνα της»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία απορία που διατυπωνόταν κυρίως τα χρόνια πριν την κρίση όπου τα μεγάλα σόου στην ελληνική τηλεόραση ζούσαν ημέρες δόξας ήταν γιατί η Ελένη Μενεγάκη δε δοκίμαζε τις δυνάμεις της σε μία τέτοια εκπομπή στην prime time ζώνη.

Όποτε είχε ερωτηθεί, η ίδια είχε ξεκαθαρίσει πως δεν «καίγεται» για κάτι τέτοιο κι είναι ευχαριστημένη με το μαγκαζίνο που παρουσιάζει εδώ και παραπάνω από 20 χρόνια.

 

Ο Γιώργος Ασημινάκης, ο οποίος βρίσκεται στην ιδιωτική τηλεόραση από το ξεκίνημά της κι είναι ο πιο γνωστός floor manager σε δηλώσεις του στο oneman μίλησε τόσο για την ελληνική ιδιωτική τηλεόραση που φέτος κλείνει 26 χρόνια ζωής όσο και για το μεγάλο βήμα που δεν τόλμησε ποτέ η λατρεμένη παρουσιάστρια.

«Χαιρόμουν πάντα να συνεργάζομαι με επαγγελματίες και ανθρώπους που άκουγαν αυτά που είχες να τους πεις. Όπως και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία δικαίως είναι πρώτη σε αυτό που κάνει και είναι κρίμα που δεν ανέλαβε και κάποια άλλα μεγάλα πρότζεκτ για μπορέσει να αναβαθμίσει την εικόνα της. Χαιρόμουν και χαίρομαι να δουλεύω με αυτούς τους ανθρώπους. Σήμερα στα περισσότερα πρότζεκτ δουλεύω σαν ρομπότ. Πηγαίνω, κάνω τη δουλειά μου, παίρνω τα λεφτά για να μπορέσω να ζήσω και φεύγω».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ