Συνελήφθη τηλεοπτική παραγωγός για διακίνηση κοκαϊνης | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:13
11/7/2013

Συνελήφθη τηλεοπτική παραγωγός για διακίνηση κοκαϊνης

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Γνωστή τηλεοπτική παραγωγός, που έχει συνδέσει με μεγάλη επιτυχία το όνομά της με ιδιωτικά κανάλια, όπως το Alter και το Extra συνελήφθη για διακίνηση τεράστιας ποσότητας κοκαϊνης και ξέπλυμα χρήματος.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Οι  άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν σε καφετέρια της Γλυφάδας την Σ.Μ  μαζί με τον Βρετανό μεγαλέμπορο φίλο της το βράδυ του Σαββάτου. Η τηλεοπτική παραγωγός που αποσύρθηκε από την τηλεόραση το 2008 και ο φίλος της κατηγορούνται για διακίνηση δυο τόνων κοκαΐνης, μεγάλες ποσότητες κάνναβης, και ξέπλυμα χρήματος που φτάνει τα 2.400.000 λίρες.

Η ιστορία είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό κι εναντίον τους είχαν εκδοθεί ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης. Μάλιστα για τις βρετανικές αρχές η σύλληψη τους ήταν ένα μεγάλο στοίχημα. Το ζευγάρι προκειμένου να κρύψει τα ίχνη του, άλλαζε συνέχεια τηλέφωνα, αυτοκίνητα, σπίτια και διευθύνσεις.

Η ξανθιά παραγωγός και ο σύντροφος τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα όπου και προφυλακίστηκαν.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ