Συμβαίνει τώρα: Δημοσιογράφοι και τεχνικοί ρίχνουν... μαύρο στο Μαξίμου [photo] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:42
10/10/2016

Συμβαίνει τώρα: Δημοσιογράφοι και τεχνικοί ρίχνουν... μαύρο στο Μαξίμου [photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με το σύνθημα "Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις. Δεν θα επιτρέψουμε το μαύρο στις ζωές μας", δημοσιογράφοι και τεχνικοί των ιδιωτικών ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών διαμαρτύρονται αυτή τη στιγμή έξω από το Μέγαρο Μαξίμου,.

Δημοσιογράφοι, διοικητικοί υπάλληλοι και τεχνικοί που εργάζονται σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας συγκεντρώθηκαν το πρωί έξω από την είσοδο της Βουλής και, όπως διαβάζουμε στο protothema.gr στη συνέχεια προχώρησαν προς το  Μέγαρο Μαξίμου, όπου αρχικά αποκλείστηκαν από κλούβες της αστυνομίας στην Ηρώδου Αττικού.

Περίπου 30 άτομα κατάφεραν να σπάσουν τον κλοιό και να φτάσουν μέχρι την περίφραξη του Μαξίμου, όπου ύψωσαν, αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς, το μαύρο πανό που βλέπετε στις φωτογραφίες.Σύμφωνα με πληροφορίες, εκπρόσωποί τους έχουν προσκληθεί σε συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη, ενώ οι εργαζόμενοι στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς πραγματοποιούν σήμερα  πεντάωρη στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 15:00. 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ