Συγκλονίζει η Τσόκλη: Η μάχη της με τον καρκίνο! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
21:21
26/3/2015

Συγκλονίζει η Τσόκλη: Η μάχη της με τον καρκίνο!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Μάγια Τσόκλη μιλά για τη μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η γνωστή δημοσιογράφος, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία με την ταξιδιωτική της εκπομπή στην κρατική τηλεόραση, μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της στο «Όλα Καλά».

 

«Η υπόθεση του καρκίνου του μαστού είναι μία προσωπική μου υπόθεση, άρα έχω απόλυτη ευθύνη του τι λέω και σε μένα αντανακλάται το πώς νιώθει απέναντί μου ο κόσμος, γνωρίζοντας αυτό το πράγμα. Φυσικά και μίλησα, και μίλησα πολύ γρήγορα, μόλις, δηλαδή, συνήλθα από τη “σφαλιάρα”. Αυτό είναι ένα πράγμα το οποίο το κουβαλάς πάντα μαζί σου, δεν το ξεπερνάς. Ελπίζεις ότι το ξεπερνάς, κάνεις εξετάσεις συνέχεια, δεν είναι τόσο απλό. Είναι ένα βαρίδι στην πλάτη. Αλλά πραγματικά θεώρησα ότι θα είμαι χρήσιμη, με την έννοια του να βγω και να πω πως είναι κάτι που μπορούμε να το προλάβουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Στη συνέχεια, συγκλονίζει με την εξομολόγηση της πώς βίωσε εκείνη την περίοδο, ενώ έκανε κανονικά την εκπομπή. «Με χημειοθεραπεία γερή βρισκόμουν στη λίμνη Κερκίνη και έκανα γυρίσματα. Με έναν βήχα απίστευτο που δεν μπορούσα να σταματήσω. “Χοντρή” περιπέτεια η χημειοθεραπεία, δεν είναι αστεία. Γενικότερα, και νιώθεις περίεργα και δείχνεις περίεργα. Με μια περούκα είσαι… Δεν είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί. Αλλά τέλος πάντων είναι και αυτό μέσα. Δηλαδή, αν μπορέσεις να το ζήσεις και αυτό, να το βιώσεις εντόνως, σου αφήνει και αυτό τα σημάδια του και κάποια από αυτά είναι καλά» είπε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ