Συγκλονίζει η δημοσιογράφος που είδε τους 26 νεκρούς της φονικής πυρκαγιάς... [Video] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:30
24/7/2018

Συγκλονίζει η δημοσιογράφος που είδε τους 26 νεκρούς της φονικής πυρκαγιάς... [Video]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Συγκλονισμένοι είναι και οι δημοσιογράφοι από τις εικόνες που αντικρίζουν από χτες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα της. 

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω είναι από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με τη δημοσιογράφο να μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τη στιγμή που αντίκρισε τους 26 νεκρούς στην Αργυρά Ακτή.

Η δημοσιογράφος ανέφερε μεταξύ άλλων στη Μαρία Αναστασοπούλου: «Εδώ εκτυλίσσονται σκηνές τραγωδίας με τους συγγενείς οι οποίοι έχουν έρθει για να αναζητήσουν τα παιδιά τους, τις μητέρες τους, τους συγγενείς τους». 

Διαβάστε επίσης: Οι εικόνες που έχουν γίνει viral για τον πιο τραγικό λόγο

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε εκείνη τη στιγμή που με την άκρη του ματιού της είδε τους 26 νεκρούς από την φωτιά στην Αργυρά Ακτή.
 «Τώρα που έχουμε μια εικόνα είναι πιο δύσκολο να στο περιγράψω, με την άκρη του ματιού μας τι ακριβώς είδαμε. Είναι σοκαριστικό. Είναι συγκλονιστικό/ Πάρα πολλοί άνθρωποι μαζί σε ένα σημείο. Προσπάθησαν να πλησιάσουν, να φθάσουν τη θάλασσα για να σωθούν από τις φλόγες, δεν τα κατάφεραν…».

Δείτε το βίντεο: 

Γιώργος Μουλάς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ