Συγκινεί η Ελένη: «Ο Μάκης κι εγώ θέλαμε πολύ αυτό το μωρό» [photos] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:50
26/11/2015

Συγκινεί η Ελένη: «Ο Μάκης κι εγώ θέλαμε πολύ αυτό το μωρό» [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Ελένη Μενεγάκη μετράει αισίως 23 χρόνια μπροστά από το γυαλί και 20 χρόνια με καθημερινό πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρωινή αρχικά και πλέον στη μεσημεριανή ζώνη και όμως, η αγάπη του κόσμου εξακολουθεί να χτυπάει κόκκινο.

Επιπλέον παρά την επιτυχία της είναι μία από τις ομορφότερες Ελληνίδες παρουσιάστριες και αυτό αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά στη νέα φωτογράφισή της στη Madame Figaro για το τεύχος του Δεκεμβρίου.

 

Η Ελένη -χωρίς να κλαίγεται- μίλησε για την απαιτητική καθημερινότητά της:

«Προς Θεού, όλα γίνονται. Εδώ τα βγάζουν πέρα γυναίκες με πολύ πιο δύσκολη καθημερινότητα σε όλα τα επίπεδα, δε θα τα βγάλω πέρα εγώ; Αλίμονο! Είναι ίσως λίγο πιο πιεστικά, αλλά κι αυτό εξαρτάται από τις επιλογές και τις προτεραιότητές σου. Προφανώς κανείς δε με ανάγκασε να κάνω κι άλλο παιδί. Και εγώ και ο Μάκης θέλαμε πολύ να αποκτήσουμε το μωρό μας, τη Μαρινούλα μας, και ευχαριστούμε το Θεό που τα καταφέραμε. Αυτό το “δώρο” είναι χίλιες φορές πιο σημαντικό από οποιεσδήποτε άλλες πρόσκαιρες δυσκολίες».

 

Παρά τα τόσα χρόνια επιτυχίας δεν επαναπαύεται και έχει πάντα την αγωνία πρωτάρας:

«Η σχέση με τον κόσμο είναι σαν όλες τις σχέσεις μας: τις προσωπικές, τις επαγγελματικές, τις φιλικές, τις ερωτικές. Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Τίποτα δε σου χαρίζεται. Προσφέρεις και παίρνεις, κάνεις λάθη, διορθώνεσαι, αλλάζουν, αλλάζεις. Είναι μια σχέση ζωντανή. Αλλά οπωσδήποτε η καθημερινή μου παρουσία στο “γυαλί” τόσα χρόνια, το μεγάλωμά μου ουσιαστικά μες στην τηλεόραση, έχει χτίσει σχέσεις αγάπης, καθημερινότητας, συνήθειας. Υπάρχει εθισμός, νομίζω, και από τις δύο πλευρές. Κι εγώ είμαι εθισμένη στον κόσμο και ο κόσμος μαζί μου».

 

Τι συμβουλή δίνει στις γυναίκες με αφορμή τη νέα της συνεργασία με τη L'Oreal Paris;

«Αυτή που επαναλαμβάνω κι εγώ στην εκπομπή όποτε βρω την ευκαιρία: “Να ασχολείσαι με τα μαλλιά σου”. Να μην πιστεύεις πως τα μαλλιά που είχες στα 15 ή στα 20 σου θα είναι τα ίδια ή πως θα έχουν τις ίδιες ανάγκες με τα μαλλιά σου στα 25, στα 30, στα 40 σου. Μεγαλώνοντας και μετά από όσα “υπομένει” ακόμα και η πιο γερή τρίχα –από βαφές και ισιώματα μέχρι το styling ή το απλό καθημερινό στέγνωμα με το πιστολάκι–, φθείρεται, σκληραίνει, εμφανίζει διαφορετική υφή. Η συμβουλή μου, λοιπόν, είναι: “Αγάπα τα μαλλιά σου για να τα βλέπεις πάντα όμορφα, υγιή, γεμάτα και πλούσια. Προστάτεψέ τα με καλή διατροφή και τα κατάλληλα προϊόντα”. Ας πούμε, εγώ τη μάσκα δεν την αποχωρίζομαι ποτέ- ακόμα και το καλοκαίρι στην παραλία βάζω μάσκα πριν μπω στη θάλασσα».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ