Στο πλευρό των πυρόπληκτων οι εργαζόμενοι του Mega: H ανακοίνωση τους και η έκκληση προς τις τράπεζες! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:43
26/7/2018

Στο πλευρό των πυρόπληκτων οι εργαζόμενοι του Mega: H ανακοίνωση τους και η έκκληση προς τις τράπεζες!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί να μην διαθέτουν τα μέσα για να ενημερώσουν το τηλεοπτικό κοινό, αλλά η κίνηση ανθρωπιάς τους... συγκινεί. 

Με επαναλήψεις και χωρίς καινούργιο πρόγραμμα πορεύεται το Μεγάλο κανάλι εδώ και 2 ολόκληρα χρόνια με τους εναπομείναντες εργαζόμενους να διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους. Οι απελπισμένοι εργαζόμενοι του Mega εξέδωσαν ανακοίνωση γνωστοποιώντας πως δεν υπάρχουν πλέον τα μέσα για την ενημέρωση των πολιτών από τον σταθμό και ως εκ τούτου δεν μπορούν να μεταβάλουν το πρόγραμμα τους. Στη συγκινητική ανακοίνωση απευθύνουν έκκληση προς τις τράπεζες  να αποδεσμεύσουν το ποσό που ισοδυναμεί σε δύο μηνιαίους μισθούς με σκοπό να συμβάλουν και αυτοί με τη σειρά τους στην ανακούφιση των πυρόπληκτων. 

Διαβάστε επίσης: Αγνοούμενοι και επιζώντες: 8 διάσημοι που βίωσαν τη φρίκη της φονικής πυρκαγιάς!

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση τους: 

«Το MEGA αδυνατεί να συμβάλλει στην ενημέρωση των τηλεθεατών στο θέμα της εθνικής τραγωδίας. Δεν διαθέτει πλέον τα μέσα να προσφέρει αυτό το οποίο υπηρετούσε με συνέπεια τα τελευταία 26 χρόνια και βρισκόταν- όπως όλοι οι τηλεθεατές γνωρίζουν- στην πρώτη γραμμή των γεγονότων. Οι εργαζόμενοι του MEGA δεν μένουν απαθείς απέναντι στον πόνο και την ανάγκη των συνανθρώπων μας που έχασαν τα πάντα στη μεγάλη καταστροφή. Επιθυμούν να συμβάλλουν με κάθε τρόπο στην παροχή βοήθειας προς τους πληγέντες.

Ζητούμε από τις τράπεζες που κρατούν δεσμευμένους τους λογαριασμούς της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. και στους οποίους έχουν συγκεντρωθεί χρήματα από την εργασία μας να αποδεσμεύσουν το ποσό που ισοδυναμεί σε δύο μηνιαίους μισθούς των εργαζομένων με σκοπό το ποσό αυτό να προσφερθεί στους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

Κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες του ατελείωτου πόνου που ζουν οι συνάνθρωποί μας και ατομικά ο καθένας από εμάς προσφέρει ότι μπορεί (ρούχα, φάρμακα, αίμα).

Στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοίξει για τους πληγέντες της καταστροφής ζητούμε να μεταφερθεί ποσό ίσο με τους δύο μισθούς όλων μας.

Ζητούμε να παρακαμφθεί όλη η γραφειοκρατική και τυπική διαδικασία της δέσμευσης των λογαριασμών της εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. για λόγους ανώτερου σκοπού.

Η περίφημη νομοθετική ρύθμιση που δεν ήρθε ποτέ για τα δεσμευμένα από τις τράπεζες ποσά από τα οφειλόμενα μας ας γίνει επιλεκτικά για την μεταφορά του ποσού (ίσο με δύο μηνιαίους μισθούς 420 εργαζομένων της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.) στον κρατικό λογαριασμό για τους πληγέντες της φωτιάς.

Τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας ας εξετάσουν τις προϋποθέσεις, ας προχωρήσουν τις διαδικασίες κι ας μην κωφεύσουν άλλη μια φορά σε ένα διαφορετικό αίτημά μας.

Αλληλεγγύη και συμπαράσταση στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας

Εργαζόμενοι MEGA».

Γιώργος Μουλάς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ