Στέλιος Χανταμπάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:17
12/4/2017

Στέλιος Χανταμπάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Παρελθόν είναι από χθες για το Survivor ο γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος αμέσως μετά την αποχώρησή του από την αίθουσα του συμβουλίου έδωσε μια μικρή συνέντευξη που παρουσιάζεται σήμερα από την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Facebook.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μίλησε on camera για την εμπειρία του στο παιχνίδι και όλα όσα κρατά και βίωσε στο νησί του Άγιου Δομίνικου, προφανώς όμως, πριν ενημερωθεί για τα όσα λέγονται σχετικά με τον ίδιο, τους συμπαίκτες του και το παιχνίδι συνολικά στην πατρίδα.

«Σήμερα τελείωσε για εμένα το Survivor. Γυρίζω σε κάτι πολύ όμορφο… στην οικογένειά μου. Φεύγω με πολύ όρεξη και δύναμη να ομορφύνω τη ζωή μου σε όλα τα κομμάτια. Η σκέψη μου είναι ότι οποιαδήποτε στιγμή μίλησα υπήρχε λόγος. Οποιαδήποτε στιγμή ήρθα σε κόντρα με κάποιο συμπαίκτη μου, ήταν γιατί πραγματικά δεν είχαμε την ίδια άποψη για το παιχνίδι, δεν παίζαμε με τους ίδιους όρους ή κανόνες και υπήρχε λόγος», ανέφερε στην αρχή ο Στέλιος, ενώ ολοκλήρωσε σε ακόμη πιο προσωπικό επίπεδο.

«Έπαιξα με όλη μου τη δύναμη και πάρα πολύ τίμια. Δεν πάτησα σε κανένα συμπαίκτη μου ή αντίπαλο. Δεν με ένοιαξε καθόλου η πείνα και δεν με άγγιξε καθόλου το αγωνιστικό κομμάτι. Δεν με ενοχλεί καθόλου που δεν ήρθα με κάποιους κοντά ή δεν με συμπάθησαν… Για εμένα το σημαντικότερο έπαθλο είναι η εκτίμηση του κόσμου και η εκτίμηση των ανθρώπων που συμβίωνα», συμπλήρωσε, ενώ ολοκλήρωσε με αναφορές στον γιο του Μανωλάκη.

Προφανώς ο Στέλιος, όπως και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, δεν γνωρίζουν τι έχει γραφτεί για εκείνους σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού μέχρι να δώσουν αυτή την πρώτη συνέντευξη. Η ερώτηση τώρα είναι αν μέχρι την Κυριακή που αναμένεται να δούμε την επόμενη συνέντευξή του που θα έχει δώσει στην Ελεονώρα Μελέτη και την καινούρια της εκπομπή θα έχει προλάβει να λάβει μια γνώση... Θα φανεί!!!

Ιδού όλη του η συνέντευξη:

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ