Στεφανίδου: Τα δυστυχισμένα χρόνια & το ξύλο που έφαγε | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:03
23/1/2013

Στεφανίδου: Τα δυστυχισμένα χρόνια & το ξύλο που έφαγε

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου η οποία γι ακόμη μία φορά αναφέρθηκε στα χρόνια που σπούδαζε στην Γερμανία και πόσο δυστυχισμένη ήταν.

 

 Μίλησε ακόμη για τη νευρική ανορεξία που πέρασε και για το ξύλο που έφαγε.

«Πέρασα πέντε εφιαλτικά χρόνια. Έπαθα νευρική ανορεξία, τελείωσα το ελληνικό λύκειο του Αμβούργου και ξύπναγα στις πέντε το χάραμα με χιόνια και άλλαζα πέντε τρένα και μετά πήγαινα στην Όπερα του Αμβούργου. Ήμουν ένα δυστυχέστατο πλάσμα για πέντε χρόνια» δήλωσε χαρακτηριστικά. 


Μάλιστα αποκάλυψε ότι ήταν εντελώς μόνη της και ζούσε σε ένα αυστηρότατο περιβάλλον με πάρα πολλές απαιτήσεις. «Ξύλο έτρωγα κάθε μέρα. Ήμουν 55 κιλά και ήμουν χοντρή. Έφτασα τα 48, έπαθαν τα κόκκαλά μου προβλήματα. Ήταν όλο αυτό πολύ άγριο για μένα και με στιγμάτισε», τόνισε.

Και το αποτέλεσμα από την τρομερή αυτή εμπειρία, όπως παραδέχεται, είναι η εμμονή της να κάνει τα πάντα τέλεια.


«Εγώ την πληρώνω. Οι άνθρωποι που είναι τελειομανείς και θέλουν να τα κάνουν όλα τέλεια τελικά την πληρώνουν οι ίδιοι. Θέλοντας να τα κάνω όλα τέλεια προσφέρω πάρα πολύ. Και στον Νίκο και στην οικογένεια και στη δουλειά και θέλω κάποια στιγμή να με σκουντήξει κάποιος και να μου πει ότι τα πάω καλά και να ηρεμήσω».

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ