Στεφανίδου: Η πρώτη νύχτα μακριά από τον Ευαγγελάτο! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:25
18/9/2014

Στεφανίδου: Η πρώτη νύχτα μακριά από τον Ευαγγελάτο!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

16 χρόνια γάμου συμπλήρωσαν η Τατιάνα Στεφανίδου με το Νίκο Ευαγγελάτο και το ζευγάρι μέχρι και σήμερα είναι αχώριστο. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η παρουσιάστρια μίλησε για το γάμο της, αν έχει περάσει κρίση, ενώ εξομολογήθηκε τα συναισθήματα της, όταν χρειάστηκε να κοιμηθεί χώρια με τον Ευαγγελάτο.

 

"Στα 16 χρόνια που είμαστε μαζί δεν έχουμε κοιμηθεί ούτε ένα βράδυ χώρια. Με μοναδική εξαίρεση τη νύχτα που παρουσίαζε τις εκλογές στην Κύπρο. Ούτε βγαίνει ο καθένας μόνος του, όπως κάνουν άλλα ζευγάρια, εκτός αν πρόκειται για επαγγελματικό ραντεβού. Ο Νίκος, από τότε που με γνώρισε, δεν πήγε ούτε στο γήπεδο με τους φίλους του. Και επειδή είναι ένα ισχυρό στοιχείο στη σχέση μας, φρόντισε να εκφράσει τις ανάγκες του από την αρχή και εγώ τις ακολούθησα. Του αρέσει τόσο πολύ η συντροφικότητα και η επικοινωνία, που ακόμη και όταν είμαστε έξω μαζί, ο νους του είναι να γυρίσουμε πίσω στο σπίτι μας" αποκαλύπτει.

 

Και συνεχίζει εξηγώντας πώς ένιωσε το βράδυ εκείνο που κοιμήθηκαν χώρια. "Όταν έχεις συνηθίσει να κοιμάσαι με τον σύντροφό σου, είναι πολύ παράξενο να ξαπλώνεις σε ένα άδειο κρεβάτι. Και το πιο περίεργο ήταν ότι, παρόλο που έχω ζήσει πολλά χρόνια μόνη μου και έχω σπουδάσει και στο εξωτερικό, με έπιασε ξαφνικά μία ανασφάλεια που σοκαρίστηκα και εγώ η ίδια με την αντίδρασή μου. Έκλεισα τα πατζούρια του σπιτιού, έβαλα τον συναγερμό και ένιωσα σαν τα μικρά παιδιά που φοβούνται στο σκοτάδι. Θέλεις η συνήθεια, θέλεις που είναι το άλλο μου μισό, αισθάνθηκα πραγματικά πολύ περίεργα" είπε.

 

Πηγή: περιοδικό ΟΚ!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ