Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε το παρασκήνιο του κοψίματος των Καραβάτου- Κατσούλη [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:31
27/1/2017

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε το παρασκήνιο του κοψίματος των Καραβάτου- Κατσούλη [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το ξαφνικό κόψιμο των Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου από το Epsilon δε θα μπορούσε να μην απασχολήσει το Happy Day και η Σταματίνα Τσιμιτσιλή αποκάλυψε το παρασκήνιο και τι το προκάλεσε, κρατώντας και τις επιφυλάξεις της γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά κανείς δε γνωρίζει τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες. 

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά:

«Στον σταθμό από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, είχε δημιουργηθεί μια ενόχληση με κάποια στελέχη επειδή ο Κρατερός είχε αρρωστήσει και δεν ήταν καλά στην υγεία του. Νομίζω δεν πήγε κάποιες μέρες στην παράσταση και μετά πήγε, ενώ από την εκπομπή απείχε και κάποιοι είπαν ότι πως γίνεται να είναι άρρωστος για το πρωινό κι όχι για την παράσταση. Από εκεί και πέρα, ξεκίνησε μια δυσφορία και μια δυσκολία στην επικοινωνία. Αυτό ξέρω εγώ από την πλευρά του σταθμού».

Και συνέχισε: 

«Από την άλλη, όμως, υπήρχε και μια γκρίνια και από την πλευρά της ομάδας γιατί δόθηκαν κάποιες υποσχέσεις και σε οικονομικό επίπεδο για κάποια ανταλλάγματα για την ομάδα, τους συντελεστές γιατί είναι διαφορετικό να κάνεις μια εκπομπή Σαββατοκύριακο και διαφορετικό μια καθημερινή εκπομπή, τα οποία από ότι λένε οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, δεν τηρήθηκαν».

Κατέληξε δε πως:

«Σε αυτό που μένουμε ως επαγγελματίες και δεν αρέσει σε κανέναν μας, είναι ότι όταν είσαι σε ένα κανάλι και ήταν και από τα πρώτα μεγάλα ονόματα μαζί με την Τατιάνα που στήριξαν αυτό το πρόγραμμα, νομίζω ότι είναι κομψό, ευγενικό και πολιτισμένο να δίνεις την ευκαιρία σε αυτά τα πρόσωπα που σε στήριξαν τόσα χρόνια και στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και φέτος στο καθημερινό, τουλάχιστον να αποχαιρετήσουν το κοινό τους».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ