Στάη - Κανάκης: Η αποστομωτική απάντηση του παρουσιαστή: «Δεν κλέψαμε το υλικό. Έτσι το βρήκαμε...» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:30
13/2/2019

Στάη - Κανάκης: Η αποστομωτική απάντηση του παρουσιαστή: «Δεν κλέψαμε το υλικό. Έτσι το βρήκαμε...»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, δεν έχει γίνει ποτέ χρήση κανενός προϊόντος υποκλοπής...»

Φουντώνει ο πόλεμος που ξέσπασε ανάμεσα στην Έλλη Στάη και τον Αντώνη Κανάκη με αφορμή το υλικό που προβλήθηκε στο «Ράδιο Αρβύλα» της 11ης Φεβρουαρίου με τον απολαυστικό διάλογο της Έλλης Στάη με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Η σιδηρά κυρία έσπευσε να κατηγορήσει τόσο τον ΣΚΑΙ όσο και την εκπομπή για υποκλοπή ενώ ο παρουσιαστής θέλησε με τη σειρά του να συντάξει την παρακάτω ανακοίνωση. 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη:

Επειδή διατυπώθηκαν δημόσια (από έλλειψη ενημέρωσης για τα πραγματικά γεγονότα θέλουμε να πιστεύουμε), αναληθείς ισχυρισμοί για θέματα στα οποία έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως η υποκλοπή ή η κλοπή υλικού, είμαστε υποχρεωμένοι - με πολύ καλή διάθεση προς όλους τους εμπλεκόμενους - να αποκαταστήσουμε την αλήθεια σχετικά με την προέλευση του αποσπάσματος από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “Open”, που προβλήθηκε στην εκπομπή μας τη Δευτέρα 11/2/19.

Δείτε ακόμη: Η βιβλική "στροφή" του Αποστόλη Τότσικα εντυπωσιάζει [photos]

Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, δεν έχει γίνει ποτέ χρήση κανενός προϊόντος υποκλοπής από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”.Η εκπομπή χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο, υλικό που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί, είτε στον τύπο, είτε στην τηλεόραση, είτε στο διαδίκτυο.

Ενημερώνουμε λοιπόν, πως και το εν λόγω απόσπασμα ήταν απολύτως “δημόσια εκτιθέμενο προϊόν” και πως καμία υποκλοπή δεν υπήρξε από κανέναν.

Συγκεκριμένα, στις 10 Ιανουαρίου, η συνέντευξη του πρωθυπουργού μαζί με το απόσπασμα αυτό, δημοσιοποιήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό “Open” στο web tv του.

Από εκεί, από το web tv του “Open” δηλαδή, οι συνεργάτες μας αλίευσαν το ήδη δημοσιοποιημένο αυτό απόσπασμα, στις 11 η ώρα το πρωί της 10ης Ιανουαρίου.

Ευχαριστούμε πολύ,

“Ράδιο Αρβύλα”

ΓΜ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ