Στα χαρακώματα Μπαλατσινού - Παπανώτας με απίστευτες ατάκες - φαρμάκι! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:01
10/12/2015

Στα χαρακώματα Μπαλατσινού - Παπανώτας με απίστευτες ατάκες - φαρμάκι!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία νέα κόντρα φαίνεται ότι μόλις ξέσπασε στην ελληνική τιβί. Τζένη Μπαλατσινού και Δημήτρης Παπανώτας είναι οι δύο πρωταγωνιστές αυτής και αφορμή στάθηκαν οι... πλαστικές επεμβάσεις.

Ο Παπανώτας, ουκ ολίγες φορές, μέσα από το Happy day έχει ειρωνευτεί την εξωτερική εμφάνιση της Μπαλατσινού και ενίοτε με άκομψο τρόπο, έχει υπονοήσει ότι έχει κάνει πλαστικές.

 

Έτσι, όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για εκείνα που γράφονται και ακούγονται για εκεινη και τις πλαστικές, η παρουσιάστρια ξέσπασε. Και οι ατάκες για τον Παπανώτα πήγαν και ήρθαν.

 

"Έχω κάνει καμιά δεκαριά πλαστικές επεμβάσεις, κάθε μέρα και από μία. Στον Παπανώτα πείτε να σχολιάσει κάτι που έχει μια καλή κουβέντα για όλες τις γυναίκες. Φαίνεται τις αγαπάει πολύ τις γυναίκες το αγόρι -γιατί είναι αγόρι, άντρας γερός ο Παπανώτας" είπε αρχικά. 

 

Ποια ήταν η αντίδραση εκείνου;

 

Όταν τελείωσε το βίντεο, μεσα από τον "αέρα" του Happy day τις έριξε τις σπόντες του. 

 «Προσπαθούν οι δημοσιογράφοι να βρουν μια ερώτηση που να μην είναι κλισέ, να μην τα παίρνουν στο κρανίο κάποιες κυρίες. Μα τι να σε ρωτήσω, για τη θεωρία της σχετικότητας; Δεν θα ξέρεις να απαντήσεις. Γιατί ενοχλείται με τις ερωτήσεις για τις πλαστικές, αφού μόνη της τα λέει. Αυτό που λυσσάτε να γίνετε διάσημες και μόλις γίνετε διάσημες στραβοχύνεστε! Αγάπη μου έκανες τούμπες για να σε ρωτάμε -δεν το λέω για την Τζένη, γενικώς» είπε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ