Στα άκρα η Ελένη: Αγωγή χιλιάδων ευρώ στη Λυμπέρη! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
23:32
14/3/2015

Στα άκρα η Ελένη: Αγωγή χιλιάδων ευρώ στη Λυμπέρη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στα άκρα φτάνει η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και την Έλενα Μακρή Λυμπέρη, αφού η παρουσιάστρια επιστρέφει με νέα μήνυση χιλιάδων ευρώ!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Σύμφωνα με το ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, η παρουσιάστρια κατέθεσε αγωγή κατά της εκδότριας του "Hello", του διευθυντή του περιοδικού Άρη Καβατζίκη και της εταιρείας που το εκδίδει και ζητά συνολικά 90.000 ευρώ, ισχυριζόμενη ότι το περιοδικό παραβίασε τον χώρο που είχε κλείσει για το πάρτι γενεθλίων της κόρης της σε γνωστό ξενοδοχείο στο Κεφαλάρι. 

 

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αγωγή, η Ελένη ζητά να "υποχρεωθούν οι εναγόμενοι, εις ολόκληρο έκαστος, για τις αιτίες που αναφέρονται στο ιστορικό της παρούσας, να καταβάλουν σε κάθε ένα από τα ανήλικα τέκνα μας ως ικανοποίηση της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί το ποσό των τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000) και συνολικά το ποσό των 90.000 ευρώ".

 

Στην αγωγή η παρουσιάστρια εμμένει στο γεγονός ότι το περιοδικό φιλοξένησε στις σελίδες του φωτογραφίες των παιδιών της, κάτι που η ίδια επ' ουδενί επιθυμούσε. Γι' αυτό και επιμένει το ποσό που θα επιδικαστεί να καταβληθεί στα παιδιά της και όχι στην ίδια.
Η εν λόγω αγωγή, έχει ημερομηνία κατάθεσης την 4η Μαρτίου.

 

Πάντως, η κίνηση αυτή της Μενεγάκη έχει προκαλέσει αίσθηση, αφού είναι η πρώτη φορά που προχωράει σε κάτι τέτοιο. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι, που πιστεύουν ότι στη νέα αγωγή της Ελένης έπαιξε το... ρόλο της το σκληρό κείμενο της Λυμπέρη εναντίον της. Περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της άλλης πλευράς.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ