Σπυροπούλου: Το σουτιέν σετάκι με τις γόβες | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:51
17/2/2014

Σπυροπούλου: Το σουτιέν σετάκι με τις γόβες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Trendy είχε ντυθεί την Κυριακή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, επιλέγοντας μάλιστα φούξια γόβες. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ωστόσο, οι συνεργάτες της είχαν τις ενστάσεις τους για το χρώμα του παπουτσιού, θεωρώντας ότι δεν πηγαίνει με το υπόλοιπο ντύσιμο.

 

Αλλά η Σπυροπούλου, που ξεκίνησε ως μοντέλο, τη μόδα την παίζει στα δάχτυλά της. Και είχε έτοιμη την απάντηση στον Ευθύμη τον Ζησάκη, που τόλμησε και κατηγόρησε τη στιλιστική της επιλογή. Γιατί, όπως μάς αποκάλυψε το ξανθό κορίτσι του «Μες στην καλή χαρά», τα παπούτσια πηγαίνουν με το... σουτιέν της! Όπως κατάλαβες, η Κων/να φορούσε φούξια σουτιέν.

Κι ευτυχώς για εκείνη, ο λόγος της μετράει στους συνεργάτες της κι έτσι δεν της ζήτησαν να δείξει το σουτιέν για να πειστούν ότι πράγματι πηγαίνει σετάκι με τη γόβα. Για την ιστορία, η Σπυροπούλου είχε το ίδιο ντύσιμο με την Κατερίνα Καραβάτου. Αλλά είπαμε, τη διαφορά στην παρουσιάστρια την έκαναν το παπούτσι και το σουτιέν.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ