Σπυροπούλου: Το άγνωστο love story με αθλητή! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:07
22/3/2015

Σπυροπούλου: Το άγνωστο love story με αθλητή!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η αλήθεια είναι ότι η Κων/να Σπυροπούλου αποφεύγει να μιλά για τα προσωπικά της. Ωστόσο, το πρωί της Κυριακής (22/3) ήρθε η ώρα να προχωρήσει σε αποκαλύψεις!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Με αφορμή τη συζήτηση που είχε με τις καλεσμένες της, Μορφούλα Ντώνα και η Κλέλια Πανταζή για τα προσωπικά τους ως αθλήτριες, μίλησε για τη δική της εμπειρία. Η Σπυροπούλου, στο παρελθόν είχε σχέση με έναν αθλητή, αλλά όπως παραδέχτηκε η εμπειρία αυτη δεν της άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις.

«Είχα κι εγώ σχέση με αθλητή και είχε άλλα ωράρια. Τον Αύγουστο ήθελα να πάω διακοπές αυτός ήθελε να κάνει προετοιμασία… είχα προβλήματα ρε παιδί μου! Έχεις τις δικές σου στερήσεις να έχεις και του άλλου τις στερήσεις εγώ δεν μπορούσα να τα βρω μαζί του. Ξύπναγε πέντε η ώρα και έπρεπε να του κάνω τάπερ, δηλαδή τα νεύρα μου!» είπε αφήνοντας τους συνεργάτες της έκπληκτους.

Κυρίως για το... ταπεράκι. Αλλά, όπως συμπλήρωσε με νόημα η νεαρή παρουσιάστρια: «Είδες πως έβαλα μυαλό;».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ