Σπυροπούλου: Την πήραν μάτι στο πάρκο όταν άλλαζε ρούχα! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:38
4/4/2015

Σπυροπούλου: Την πήραν μάτι στο πάρκο όταν άλλαζε ρούχα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Κων/να Σπυροπούλου το πρωί του Σαββάτου (4/4). Η νεαρή παρουσιάστρια μιλώντας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στο τηλέφωνο(!) αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό που της συνέβη πρόσφατα.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η Κωνσταντίνα, που λες, είχε πάει για γυμναστική, αλλά μετά είχε μία υποχρέωση στην τράπεζα κι έπρεπε να αλλάξει. Κι επειδή προφανώς δεν προλάβαινε να πάει στο σπίτι, είπε να αλλάξει μέσα στο αυτοκίνητο της, που έχει φιμέ τζάμια. Αλλά τελικά.....

 

«Εγώ στο αμάξι τα κάνω όλα, τρώω, αλλάζω... Επειδή έχω φιμέ τζάμια, είχα πάει σε ένα πάρκο για να αλλάξω ρούχο, επειδή ήμουν απο τη γυμναστική και ήθελα να πάω να κάνω μια δουλειά στην τράπεζα, ήθελα να αλλάξω μπλούζα. Και κάθομαι εγώ η πανέξυπνη -λέω έχει φιμέ- και έρχεται μια μηχανή από μπροστά που με βλέπει την ώρα που τα έχω βγάλει όλα!» αποκάλυψε η παρουσιάστρια!

 

Όλοι ξέσπασαν σε γέλια, ενώ η Κωνσταντίνα είπε γελώντας: «Αγνοείται ο άνθρωπος! Είναι στο amber alert! Ένας ήταν, πάει»!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ