Σπυροπούλου: Πήγε στης Αννίτας και ξέχασε να... ντυθεί! [photos] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:59
4/11/2015

Σπυροπούλου: Πήγε στης Αννίτας και ξέχασε να... ντυθεί! [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στης Αννίτας της Πάνια την εκπομπή βρέθηκε η Κων/να Σπυροπούλου το βράδυ της Τρίτης (3/11) και πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα τηλεοπτική στιγμή. Η «ξανθιά αγαπημένη του Alpha» έκανε την πρώτη – και από τις ελάχιστες τα τελευταία τρία χρόνια -  φετινή εμφάνιση της ουχί σε εκπομπή του καναλιού, αλλά σε αντίπαλου (Epsilon) και μάλιστα της πρώην ομοκάναλης, Αννίτας.

 

 

 

Αλλά, η Αννίτα είναι φιλενάδα καλή - σχεδόν κολλητή όπως μας εξήγησαν – και δε μπορούσε να αρνηθεί την πρόσκληση. Και άνοιξε, που λες η Κων/να τη ντουλάπα της και φρόντισε να βάλει τα καλύτερα για την εκπομπή της φιλενάδας. Και μιας και η Αννίτα είναι φαν του μαύρου, είπε να προτιμήσει κι εκείνη το ίδιο χρώμα.

 

Και βρήκε ένα σέξι σικ top να ρίξει από πάνω της. Αλλά φευ, πάνω στον ενθουσιασμό που θα βρεθεί στης Αννίτας και πάνω στο σκιάξιμο ότι θα τη… στριμώξει με «σκληρές» ερωτήσεις (μη φας, έχουμε γλαρόσουπα) το Κωνσταντινάκι (όπως τη λέει και η Πάνια) ξεχάστηκε και βγήκε μόνο με το τοπάκι! Από κάτω δεν έβαλε τίποτα.

 

Ή και να έβαλε (εντάξει, έβαλε ένα θεόκοντο σορτσάκι), δε φαινόταν πουθενά. Ψάξε, ψάξε, το σορτσάκι δεν θα το βρεις. Και κάθισε με άνεση η Σπυροπούλου στις τάβλες της Πάνια και πήραν φωτιά οι κάμερες. Και να τα βαθιά τα σταυροπόδια, και να η αλλαγή κάθε φορά που πιανόταν το πόδι. Και να το ντεκολτέ το βαθύ, πόσο να αντέξει ο έρμος ο τηλεθεατής;

 

 

«Αϋπνίες» έπρεπε να λεγόταν η εκπομπή και όχι Parole. Γιατί, από parole ψες το βράδυ τίποτα. Από μάτια ψάρια, όμως, μπόλικα, ήρθε και χόρτασε ο τηλεθεατής. Και όταν σηκώθηκε η Σπυροπούλου να χαιρετίσει, ήρθε και ολοκληρώθηκε το… έγκλημα.

 

Λοιπόν, από άρτον η συνέντευξη ήτο σκέτη… πείνα. Από θέαμα, όμως, χορταστική, Και εύγε στη Σπυροπούλου, που χάρισε μία σέξι τηλεοπτική στιγμή μες στα μαύρα τα μεσάνυχτα.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ