Σπυροπούλου: Πήγε σε μοναστήρι που λύνει... μάγια!!! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:23
18/12/2014

Σπυροπούλου: Πήγε σε μοναστήρι που λύνει... μάγια!!!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Την ώρα που γίνεται ο κακός χαμός με την Κων/να Σπυροπούλου και οι πληροφορίες-φήμες-σενάρια για το τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και την απαράδεκτη συμπεριφορά της, εκείνη τρέχει στα... μοναστήρια! 

Η μικρή ξανθιά παρουσιάστρια το απόγευμα της Τετάρτης (17/12) και ανήμερα του Αγίου Διονυσίου του Ζακυνθινού, πήγε να ανάψει ένα κερί. Όχι στον Άγιο που γιόρταζε, αλλά στη Μονή του Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνης στη Χασιά.

 

Σύμφωνα, με αποκλειστικές πληροφορίες του Tlife, η Σπυροπούλου επισκέφθηκε μαζί με καλό της φίλο και γνωστό make up artist τη Μονή και όσοι την είδαν από κοντά λένε ότι ήταν εντελώς αμακιγιάριστη, με ατημέλητα μαλλιά, ενώ φορούσε μια από τις μακριές φούστες που δίνουν στα μοναστήρια.

 

 

Μάλιστα, υποστηρίζουν οι ίδιες οι μαρτυρίες ότι φαινόταν στεναχωρημένη και προβληματισμένη, ενώ ο φίλος της που την συνόδευε έδειχνε να ξέρει τα κατατόπια και να "οδηγεί" την νεαρή παρουσιάστρια μέσα στο παρεκκλήσι της Μονής.

 

 

Ωστόσο κι εδώ είναι το «ζουμί», τη συγκεκριμένη Μονή επισκέπτονται και άτομα που πιστεύουν ότι κάποιος τους έχει κάνει μάγια τα οποία και δημιούργησαν το πρόβλημα. Μάλιστα, κάθε Τετάρτη απόγευμα (οπότε και πήγε η Σπυροπούλου) ψάλλεται ἡ Παράκλησις των Ἁγίων Κυπριανοῦ καὶ Ἰουστίνης, ενώ μετά διαβάζονται και οι "Εὐχὲς τῶν Ἐξορκισμῶν, γιὰ ὅσους πάσχουν ἀπὸ ἐπήρεια ἀκαθάρτων πνευμάτων ἢ ἀντιμετωπίζουν ποικίλα προβλήματα μαγείας"...

 

 

Ως φαίνεται, λοιπόν, η μικρή ξανθιά παρουσιάστρια πιστεύει ότι όλα τα... δεινά που τη βρήκαν τον τελευταίο καιρό (θάνατος σκύλου, αποχωρήσεις και... αποχώρηση δική της) μπορεί και να οφείλονται σε... μάγια!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ