Σπυροπούλου: Ετοιμάζεται αποχώρηση - βόμβα από τον Alpha; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:45
30/3/2016

Σπυροπούλου: Ετοιμάζεται αποχώρηση - βόμβα από τον Alpha;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στην επικαιρότητα επανήλθε μετά από πολύ καιρό, το όνομα της Κων/νας Σπυροπούλου - εξάλλου πέρυσι κάθε εβδομάδα πρωταγωνιστούσε και σε κάποιο σενάριο - και οι... αφορμές πολλές.

Ο νέος της έρωτας και οι πρώτες φωτογραφίες με το νεαρό συνοδό της έγιναν αντικείμενο σχολιασμού. Κάποιοι μάλιστα, προσπάθησαν να συνδέσουν το νέο έρωτα της παρουσιάστριας με το... μέλλον της στον Alpha. Το περασμένο Σάββατο έκατσε και η εμφάνιση του Μένιου Φουρθιώτη στην εκπομπή της, που παίζει απέναντι στη "δική" του Κατερίνα Καραβάτου, και δεν ήθελαν και πολύ για να δημιουργηθούν διάφορα σενάρια κι έυλογες απορίες, γιατί σου λένε ορισμένοι ότι στο θαυμαστό κόσμο της τιβί, δεν γίνονται πάντα όλα... τυχαία.

Ωστόσο, ένα ερώτημα της Ντέπυ Γκολεμά, παλιά "λατρεμένη" της Σπυροπούλου, έρχεται να "ανάψει" φωτιές για το τηλεοπτικό μέλλον της νεαρής παρουσιάστριας στο κανάλι της Κάντζας!

 

Πριν μία εβδομάδα ο Δημήτρης Κοντομηνάς με τα 'αστέρια" του σταθμού - και πρώτη και καλύτερη την Ελένη Μενεγάκη, η οποία μέχρι που έλειψε από την εκπομπή της - βρέθηκαν στην Κύπρο για τον Alpha που θα ανοίξει στο νησί. Ωστόσο, από την παρέα έλαμψε δια της απουσίας της η Σπυροπούλου, η οποία δεν είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις - ήταν Δευτέρα - και θα μπορούσε να ήταν κι εκείνη εκεί.

Κι έρχεται τώρα η Γκολεμά και αναρωτιεται, μέσα από τη στήλη της στη Reallife:

«Το γεγονός ότι στην Κύπρο πήγαν όλα τα μεγάλα ονόματα του καναλιού, αλλά όχι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, της οποίας δεν θα παίζεται και η εκπομπή, μας λέει κάτι; Μας λέει…Άλλωστε, ούτε η αναβάθμιση της Ελένης είναι τυχαία, ούτε ότι το’χτισε τώρα το σπίτι της σπιτάκι της! Αυτό…άσχετο!», έγραψε χαρακτηριστικά στη στήλη της.

Ατάκες όλο νόημα.... 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ