Σπυροπούλου: Είναι φίλη, όχι ιδιοκτήτρια του Alpha! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:15
5/2/2015

Σπυροπούλου: Είναι φίλη, όχι ιδιοκτήτρια του Alpha!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ακόμη μία συνέντευξη δίνει η ων/να Σπυροπούλου μέσα σε λίγες μέρες και φαίνεται ότι η ξανθιά παρουσιάστρια είπε να το πάρει αλλιώς και να γίνει πιο ομιλητική. 

Βέβαια, δε λέει κάτι καινούργιο, αλλά τουλάχιστον τούτη τη φορά, μας ξεκαθαρίζει ότι είναι… φίλη του Alpha και όχι ιδιοκτήτρια!!!! Ας δούμε λοιπόν, τι είπε η Σπυροπούλου στο περιοδικό Celebrity:

 

Για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη:

Αυτή τη στιγμή είμαι σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος από την Ελένη. Δεν είμαι παντρεμένη, δεν έχω παιδιά, είμαι στο ξεκίνημα της καριέρας μου, δεν έχουμε την ίδια καθημερινότητα. Είναι τελείως διαφορετικές οι ζωές μας, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου.

 

Αν θα αναλάβει τη θέση της, όταν γεννήσει:

Δεν μου έχει γίνει κάποια τέτοια πρόταση, ούτε από την ίδια την Ελένη –που νομίζω ότι θα με έπαιρνε η ίδια τηλέφωνο να μου το πει– ούτε και πιο επίσημα, από κάποιο διευθυντή μου. Δεν ξέρω καν για πόσο καιρό θα λείψει η Ελένη, όπως και η Σταματίνα Τσιμτσιλή για μια-δυο εβδομάδες έλειψε και κάθε μέρα την αναπλήρωνε και άλλος.

 

Για τις φήμες ότι «κόβεται» η εκπομπή της:

Το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει η εκπομπή είναι η απάντηση. Νομίζω ότι τα λόγια περισσεύουν σε τέτοιες καταστάσεις, γι' αυτό κιόλας δεν βγήκα να διαψεύσω κάτι. Χρειάζεται λίγος καιρός ώστε να σε γνωρίσει ο κόσμος μέσα από τη δουλειά και να καταλάβει πραγματικά ποια είσαι. Όταν γίνει αυτό, τότε θα βγαίνω να απαντάω. Τώρα, δεν υπάρχει λόγος. Όχι γιατί φοβάμαι να διαψεύσω, αλλά γιατί αυτή τη στιγμή δεν το θεωρώ κομμάτι της δουλειάς μου.

 

Για τις φήμες ότι έχουν φύγει συνεργάτες εξαιτίας της:

Στην αρχή με επηρέαζαν πολύ, μετά όλο και λιγότερο. Εγώ, πάντως, πραγματικά έχω νιώσει καλά με τον κόσμο. Και εκεί απευθύνομαι, αυτός είναι ο τελικός μου αποδέκτης. Νομίζω πως με τον καιρό ξεκαθαρίζουν τα πράγματα, οι άνθρωποι καταλαβαίνουν ποια είμαι. Ο κόσμος μού έχει δείξει υποστήριξη με πολλούς τρόπους – είτε στο τηλεφωνικό κέντρο είτε στα δικά μου social media. Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα συμβαίνουν σοβαρά γεγονότα. Νομίζεις ότι κάθονται οι άνθρωποι να ασχοληθούν με το αν εγώ πήρα ένα κιλό ή αν είπα κάτι σε κάποιον; Αλλά είναι άσχημο να λένε ότι κάποιος χάνει τη δουλειά του εξαιτίας σου – μόνο αυτό είναι σημαντικό για μένα. Επειδή εργαζόμενη είμαι και επειδή –το λέω και το ξαναλέω– έτσι ξεκίνησα κι εγώ τη ζωή μου, από ένα μεροκάματο, και ξέρω πόσο σημαντικό είναι να πρέπει να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου, δεν θα μπορούσα αυτό να το στερήσω από κάποιον. Επίσης, στο κανάλι δεν υπάρχει καμία αφίσα να λέει ότι είναι δικός μου ο Alpha. Οπότε, δεν το καταλαβαίνω αυτό. Το ότι μπορεί να είσαι φίλος με κάποιους ανθρώπους, δεν σε κάνει αυτόματα και ιδιοκτήτη.

 

Πώς ονειρεύεται τον ιδανικό σύντροφο:

Ο «ιδανικός σύντροφος» έχει για μένα την έννοια του ιδανικού άντρα για να κάνω τα παιδιά μου μαζί του. Αν συμπορεύεσαι με κάποιον για κάποιο διάστημα, προφανώς είναι ο ιδανικός για σένα. Μας ελκύουν οι άνθρωποι που έχουμε ανάγκη – το έχω αναλύσει. Κάθε φορά, αναλόγως τις συναισθηματικές μας ανάγκες, προσεγγίζουμε αυτούς που θα μας τις καλύψουν.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ