Σπυροπούλου: Δες την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία της | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:46
4/4/2015

Σπυροπούλου: Δες την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν, η Κων/να Σπυροπούλου να πέρασε δύσκολα, όμως, η νεαρή παρουσιάστρια του Alpha έχει βρει πλέον τα πατήματα της.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Και σε επαγγελματικό επίπεδο διανύει μία από τις καλύτερες της περιόδους, αφού και τα νούμερα τηλεθέασης έχουν στρώσει, αλλά και οι αρνητικές κριτικές που δεχόταν, έχουν χαλαρώσει σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες.

 

Και μέσα σε όλα αυτά, η Σπυροπούλου, που είναι ιδιαίτερα προσεκτική στις κινήσεις της τον τελευταίο καιρό, έκανε μία εντυπωσιακή φωτογράφιση που μας εξέπληξε. Η νεαρή παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού Hope και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagma μία φωτογραφία, που εντυπωσίασε τους followers της. Κι εμάς μαζί, αφού πρόκειται για μία από τις καλύτερες που έχει κάνει μέχρι σήμερα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ