Σπυροπούλου: «Δεν έχω δείξει ακόμη τον πραγματικό μου χαρακτήρα» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:11
20/10/2015

Σπυροπούλου: «Δεν έχω δείξει ακόμη τον πραγματικό μου χαρακτήρα»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» και φαίνεται πως με το πέρασμα του καιρού η παρουσιάστρια νιώθει ολο και πιο άνετα μπροστά στο φακό. Αναλυτικότερα, δήλωσε στο περιοδικό «Εγώ»:

«Είμαι πιο πολύ ο εαυτός μου. Νιώθω πιο πολύ Κωνσταντίνα. Δεν έχω δείξει ακόμη τον πραγματικό μου χαρακτήρα και όλες τις πτυχές του. Βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν και ευελπιστώ στη συνέχεια οι τηλεθεατές να δουν περισσότερο το πώς είμαι με την παρέα μου, γιατί αυτό είναι και το concept της εκπομπής. Μια ωραία παρέα που μιλάει για όλα. Όπως κάνουμε στο σπίτι μας που συζητάμε από το τι θα φάμε και τι θα φορέσουμε μέχρι τι συμβαίνει στην κοινωνία. Αυτό Θέλουμε να συμβεί. Να περνάμε όμορφα, να συζητάμε, συμφωνώντας ή διαφωνώντας, να παίζουμε και να διασκεδάζουμε».

 

Και συνέχισε για τον ανταγωνισμό:

«Είναι πώς θα μάθει κανείς. Εγώ από την αρχή είχα πολύ ανταγωνισμό στη ζώνη, οπότε είναι κάτι που έχω πλέον συνηθίσει. Φέτος ο ανταγωνισμός είναι ακόμα πιο έντονος, αλλά αυτό είναι πολύ υγιές, ειδικά αν σκεφτείς ότι σε κάθε εκπομπή αξιοποιούνται αρκετοί άνθρωποι και έτσι υπάρχει για όλους δουλειά και αυτό από μόνο του είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχουν προγράμματα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του τηλεθεατή, ο οποίος πλέον έχει επιλογές. Δεν μπορείς να είσαι η μοναδική επιλογή κάποιου. Ο ανταγωνισμός λοιπόν με αφορά μόνο από αυτή την άποψη, από εκεί και πέρα κοιτάζω την ομάδα μου και δεν αναλώνομαι στο τι γίνεται απέναντι».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ