Σπυροπούλου: Αγωγή - σοκ στον Λιάγκα! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:41
14/2/2015

Σπυροπούλου: Αγωγή - σοκ στον Λιάγκα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πόλεμο, και τι πόλεμο φαίνεται ότι άνοιξε η Κων/να Σπυροπούλου στον Γιώργο Λιάγκα στον οποίο κατέθεσε αγωγή και ζητά το ποσό των 520 χιλιάδων ευρω!!!

Η αγωγή είναι εναντίον και της Σάσας Σταμάτη, με αφορμή τα όσα είχαν σχολιάσει από το Πρωινό για εκείνη, όπου μεταξύ άλλων, είπαν ότι κυκλοφορεί με σωματοφύλακες. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Σπυροπούλου κατέθεσε πριν από λίγες μέρες στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή, επικαλούμενη προσβλητικά σχόλια από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη στον αέρα της εκπομπής και ζητά από αυτύς αποζημίωση 520.000 ευρώ (260.000 από τον καθένα).

Στην εκπομπή εκείνη, ο Λιάγκας ξεκίνησε να σχολιάζει τους σωματοφύλακες των βουλευτών που πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες και αναφερόμενος στον καβγά που είχε η Σπυροπούλου με την τηλεκριτικό Ντέπυ Γκολεμά, σχολίασε πληροφορίες που την ήθελαν να κυκλοφορεί με bodyguard.

Η Σπυροπούλου στην αγωγή της, αναφέρει συγκεκριμένες φράσεις που φέρεται να ακούστηκαν από τον παρουσιαστή.

«Ο εναγόμενος (Γ.Λιάγκας) αφενός με παρουσίασε προς το πολυπληθές τηλεοπτικό κοινό του (...) ως δήθεν πρόσωπο χωρίς αξιοπρέπεια και ηθικές αξίες που κατ' ουσία «ξεπουλιέται, « εξαγοράζεται», όντας τίποτα παραπάνω από ένα... «κοριτσάκι» που καταδέχεται να το «πληρώνουν» με τους οποιους περαιτέρω λίαν χυδαίους υπαινιγμούς μπορεί να φέρει μια τέτοια δήλωση»

«Με τους ψευδείς ισχυρισμούς του αλλοίωσε τη δημόσια εικόνα μου και με μείωσε στα μάτια του κοινού. Κι αυτό ενώ στην πραγματικότητα είμαι γυναίκα σκληρά εργαζόμενη, προσγειωμένη, σεμνή και «χαμηλών τόνων», χαρακτηριστικά χάριν των οποίων το μέσο νοικοκυριό με έχει αγκαλιάσει, ανοίγοντας μου τις τηλεοπτικές πόρτες του, η ψευδής εικόνα που ο εναγόμενος πρόβαλε στη συνείδηση του κοινού είναι αυτή ενός υπερφίαλου, κακομαθημένου και κατ' ουσίαν μειωμένης ηθικής «κοριτσιού» που κάποιος την πληρώνει και της βάζει 15 bodyguards!» φέρεται να αναφέρει στην αγωγή, πάντα σύμφως να με το δημοσίευμα.

Και καταλήγει: «Από τη θέαση της συγκεκριμένης εκπομπής, ο καθένας καλόπιστος τηλεθεατής, αντιλαμβάνεται ότι δήθεν απαιτώ επιδιώκω ή ανέχομαι τρίτοι να με πληρώνουν, ήτοι πως έχω κάποια χρηματική τιμή, πως λειτουργώ δίκην εμπορεύματος, χωρίς αξιοπρέπεια και ηθικές αρχές».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, από το περιβάλλον του παρουσιαστή υποστηρίζουν ότι ο ίδιος δεν είχε σκοπό να θίξει την Σπυροπούλου με τα σχόλιά του και ότι πρόκειται για παρεξήγηση, καθώς απομονώθηκαν δηλώσεις του για να αλλοιωθεί το νόημα όσων είπε. Ενώ αναφέρεται ότι θα γίνει προσπάθεια οι δύο πλευρές να τα βρουν και να μην φτάσουν στα δικαστήρια. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ