Σουλεϊμάν: Όργια με «σουλτάνες» που ερωτεύτηκαν μεταξύ τους; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:54
1/11/2013

Σουλεϊμάν: Όργια με «σουλτάνες» που ερωτεύτηκαν μεταξύ τους;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Τουρκία μετά την αποκάλυψη ότι στα γυρίσματα του «Σουλεϊμάν» γίνεται του... μεγαλοπρεπούς οργίου! 

Και μάλιστα, ομοφυλοφιλικού περιεχομένου, αφού φημολογείται ότι δύο «σουλτάνες» γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της σειράς. Ο λόγος για την Σελμά Εργκέντς, που υποδύεται την Χατιτζέ και την Τζανσού Ντερέ, που εμφανίστηκε σε λίγα επεισόδια και ήταν μία πριγκίπισσα από την Περσία. Η Ντερέ έγινε γνωστή στην Ελλάδα ως «Εισάν» στον Εζέλ.

 

Στα του σκανδάλου τώρα, όπως διαβάζουμε στο Ciao, οι δύο κυρίες αναστάτωσαν με τα ερωτικά τους καμώματα την παραγωγή και η φημολογούμενη σχέση τους  είχε γίνει αγαπημένο θέμα στα πηγαδάκια της σειράς. Πάντως, για την Ντερέ η φήμη αυτή προκαλεί μεγάλη έκπληξη, αφού η σέξι Τουρκάλα αλλάζει τους άνδρες σαν τα πουκάμισα και ουκ ολίγες φορές σχέσεις της έχουν γίνει πρωτοσέλιδο στον τούρκικο Τύπο.

Για την τηλεοπτική Χατιτζέ, από την άλλη, η φήμη δεν προκάλεσε έκπληξη, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά της εμπλέκεται σε ερωτικό σκάνδαλο. Στο παρελθόν είχε πάρει μέρος σε μια ερωτική ταινία γερμανικής παραγωγής, ενώ είχε ακουστεί ότι στα χρόνια του πανεπιστημίου ήταν πολύ κοντά με συμφοιτήτρια της. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ