Σώθηκε το Mega! Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
19:55
25/5/2016

Σώθηκε το Mega! Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με το μέλλον του Mega, αφού τελικά όλοι οι μέτοχοι του μεγάλου καναλιού αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Αναλυτικότερα, 7,5 εκατομμύρια ευρώ θα βάλει ο Φώτης Μπόμπολας, 5 εκατομμύρια ο Σταύρος Ψυχάρης και ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος και άλλα τόσα η οικογένεια Βαρδινογιάννη.

 

Στην επίσημη ανακοίνωση διαβάζουμε:

«ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. – MEGA CHANNEL

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (Mega Channel) έλαβε γνώση των προτάσεων μετόχων που εκπροσωπούν την απόλυτη πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς και τρίτων ενδιαφερομένων επενδυτών που έχουν εκδηλώσει σχετικώς ενδιαφέρον, να συμμετάσχουν στην ήδη αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας συνεισφέροντας όλοι οι μέτοχοι και οι τρίτοι ενδιαφερόμενοι από κοινού.

Κατ’αρχήν εκδηλώθηκε η πρόθεση να κατατεθεί άμεσα προκαταβολή έναντι της εν λόγω αυξήσεως, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Το Δ.Σ. θα προχωρήσει άμεσα σε συνεννόηση με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της εταιρείας και την άμεση απελευθέρωση των διαθεσίμων της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ