Σοκ(ι): Δες πώς είναι η Σταμάτη χωρίς μακιγιάζ | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:52
22/1/2014

Σοκ(ι): Δες πώς είναι η Σταμάτη χωρίς μακιγιάζ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στην Αράχωβα βρέθηκε η Σάσα Σταμάτη παρέα με τους συντελεστές του Πρωινού. Μαζί και με Γιώργο Λιάγκα και με Φαίη Σκορδά.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Κι αν συμπεράνουμε από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η παρέα ξεφάντωσε τις μέρες που βρέθηκε στον χειμερινό προορισμό. Ο Θέμης Γεωργαντάς βρέθηκε και στα decks, έχοντας από δίπλα την Σταμάτη.

Κι εδώ θα σταθούμε. Η πανελίστρια του πρωινού όλα αυτά τα χρόνια μάς έχει συνηθίσει σε ιδιαίτερες εμφανίσεις. Οπότε δε νιώσαμε καμία έκπληξη όταν την είδαμε να φοράει στην έξοδο της στα μπαράκια της Αράχωβας παπούτσια/παντόφλες με ζωάκι. Ωστόσο, πήραμε μεγάλη έκπληξη, δηλαδή πάθαμε σόκι, με την εμφάνιση της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Για να μη φανούμε κακές και για να μη μας πούνε ότι προωθούμε τα «ψεύτικα» πρότυπα, απλά προτείνουμε στη Σταμάτη να μην κυκλοφορεί χωρίς - έστω λίγο - μέικ απ. Ειδικά, το βράδυ!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ