Σοκ(ι): Αγνώριστη η Πετρούλα μετά την πλαστική! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:18
19/3/2014

Σοκ(ι): Αγνώριστη η Πετρούλα μετά την πλαστική!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Βρε άλλος άνθρωπος έχει γίνει η Πετρούλα, στην κυριολεξία. Το πάλαι ποτέ εκρηκτικό κορίτσι του καιρού, άλλαξε εντυπωσιακά την εμφάνιση της και όσοι τη βλέπουν από κοντά τρομάζουν να την αναγνωρίσουν. 

Η Πετρούλα αποχωρίστηκε το πλατινέ μαλλί, το έβαψε καστανό, πέταξε τα exte, έβαλε γαλάζιους φακούς και για κερασάκι στη μεταμόρφωση της, έκανε πλαστική στη μύτη! Δεν ξέρουμε αν η τελευταία έτυχε, πάντως δεν πέτυχε!

Η... μεταμορφωμένη Πετρούλα πήγε στο Μελέτησε Το για τα... αποκαλυπτήρια, αλλά και για να μιλήσει για τη νέα φάση της ζωής της, που ναι είναι πιο ώριμη από ποτέ. Σε αυτό βέβαια, έχει συμβάλλει σημαντικά η σοβαρή σχέση που έχει τα τελευταία 4 χρόνια.

«Είμαι 4 χρόνια σε σχέση με έναν άνθρωπο που υπεραγαπώ. Έλεγα τον καιρό ακόμα. Είναι μια υγιής σχέση. Υπάρχει πολλή αγάπη και πολύς έρωτας. Είμαι 25 και αυτός είναι 26. Ήμασταν συμμαθητές από το σχολείο και μαζί στο θρανίο. Κάναμε κολλητή παρέα και από τότε υπήρχε μια ερωτική ατμόσφαιρα. Έχουμε απίστευτη επικοινωνία και θεωρώ πως θα κρατήσει» αποκάλυψε για τον αγαπημένο της.

 

Δες τη φωτογράφηση της Πετρούλας στο Ημερολόγιο του Playboy!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ