Σοκ: Αστυνομικοί πήγαν να συλλάβουν την Ελένη! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:58
28/6/2012

Σοκ: Αστυνομικοί πήγαν να συλλάβουν την Ελένη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες. Για την Ελένη (Μενεγάκη) όμως; Λίγο ακόμη και θα βλέπαμε (που λέει ο λόγος) το Λενιώ μας στα κρατητήρια, να προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητα της

Τελικά, όλα τα κουλά στην παρουσιάστρια συμβαίνουν και το βράδυ της Τετάρτης, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της στα Μελίσσια για να την συλλάβουν! Την αποκάλυψη έκανε η ίδια το μεσημέρι της Πέμπτης, η οποία μπήκε στο πλατό με ένα βάρος στην καρδιά της.

Δεν είχε συνέλθει ακόμη από το σοκ και για του λόγου το αληθές είπε στον καλεσμένο της, Γιώργο Λιανό: «παίξε μου Γιώργο ένα τραγούδι ..Έχω ένα σφίξιμο στην καρδιά πολύ πολύ δυνατό, ταχυπαλμία και τρέμουν τα χέρια μου. Τι συμβαίνει βρε παιδιά!! Μήπως είναι κρίση άγχους; Πιασε να δεις να μη λένε ότι  λέω ψέματα».

Ο συνεργάτης της υπάκουσε πιάνοντας την καρδιά της Ελένης (γκούχου, γκούχου) και με ένα τεράστιο χαμόγελο της είπε «Ελένη πιάσε εμένα έχω ταχυπαλμία;; τώρα έχω»!! Αλλά ο «τυχεράκιας» συνεργάτης δεν ήξερε τι είχε περάσει η παρουσιάστρια το προηγούμενο βράδυ. Το έμαθε στο καπάκι (όπως κι εμείς οι τηλεθεατές) όταν η Ελένη ηρέμησε από τις ταχυπαλμίες και μας διηγήθηκε την απίστευτη περιπέτεια της και το μπλέξιμο με την αστυνομία.

 «Αφήστε τι έπαθα χθες. Όλα σε εμένα συμβαίνουν. Καλά λέω εγώ ότι θα γράψω βιβλίο. Πάω λοιπόν να πάρω τον γιο μου που βρισκόταν σε ένα σπίτι φίλων για να παίξει με τα παιδιά τους και μιλάω με  τη μαμά μου στο τηλέφωνο. Μου εξηγεί τον δρόμο γιατί χάνομαι εύκολα. Πήγαινα στην Εκάλη και βγήκα στην εθνική. Ήμουν με το μεγάλο αυτοκίνητο γιατί φοβάμαι το βράδυ και θέλω να αισθάνομαι ασφάλεια. Της είπα ότι ένα τζιπ  γκρι ασημί με ακολουθεί και μου είπε να έρθει να με πάρει.   Επί ένα τέταρτο ο άλλος ήταν από πίσω μου.  Κάποια στιγμή φτάνω στο σπίτι, μπαίνω και τους λέω τι πέρασα. Τότε χτυπάει το κουδούνι και μου λένε σε ζητάει η αστυνομία. Βγαίνω έξω τι να δω; Ο κύριος με το τζιπ είχε φοβηθεί ότι  τον παρακολουθούσα για να τον κλέψω».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ