Σόφη Πασχάλη: «Το Survivor έχει πάψει πια να είναι...» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:45
31/3/2017

Σόφη Πασχάλη: «Το Survivor έχει πάψει πια να είναι...»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πολύ διαφορετικό ήταν το επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε χθες Πέμπτη 30 Μαρτίου αφού από τη μία είδαμε την επικοινωνία των Διασήμων με τα δικά τους πρόσωπα, ενώ από την άλλη ήταν μεγάλο το σοκ από το τροχαίο ατύχημα των Μαχητών.

Η Σόφη Πασχάλη, η οποία είχε αποχωρήσει πριν μερικές ημέρες, παρακολούθησε το επεισόδιο και μοιράστηκε τις σκέψεις της μέσα από δύο posts στο Instagram.

Στο πρώτο ανέφερε για τους Διασήμους:

«Σήμερα είναι η πρώτη εκπομπή «Survivor που βλέπω. Δεν είχα χρόνο μέχρι τώρα. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι δεν περιγράφεται με λόγια πόσο δύσκολο είναι αυτό που ζούνε βλέποντας ανθρώπους που αγαπούν, ζώντας στις συνθήκες που ζουν, μη μπορώντας να επικοινωνήσουν μαζί τους… Κλαίω μαζί τους σαν να είμαι εκεί, αν και βρίσκομαι στην Ελλάδα ήδη 4 μέρες. Είναι η πιο δύσκολη στιγμή και συνάμα πιο τρυφερή, πιο συγκινητική και πιο ερωτεύσιμη. Ένιωσα να το μοιραστώ μαζί σας. Να τους αγαπάτε. Το έχουν ανάγκη».

Δεν μπόρεσε, όμως να μη εκφράσει τη συγκίνησή της και για την ομάδα των Μαχητών εξ αιτίας του ατυχήματος που είχαν:

«Το προηγούμενο μήνυμα αφορούσε την επικοινωνία που είχε η ομάδα μου με την οικογένεια τους και νόμιζα ότι δεν θα μπορούσε να με συγκλονίσει κάτι περισσότερο. Μέχρι που είδα τα άλλα παιδιά στο νοσοκομείο και στη συνέχεια τους άκουσα να μιλούν. Είχα ακούσει ότι κάτι είχε συμβεί, αλλά δεν φανταζόμουν κάτι τέτοιο. Ας στείλουμε όλη την αγάπη που έχουμε μέσα μας να πάνε όλα καλά σε όλα τα παιδιά και να τους ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση. Αυτό το πρόγραμμα έχει πάψει να είναι ένα απλό τηλεοπτικό προϊόν, πρόκειται για ένα μάθημα ζωής.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ