Σκορδά: Το «Πρωινό» είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:55
15/12/2015

Σκορδά: Το «Πρωινό» είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για έκτη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν η Φαίη Σκορδά μας καλημερίζει κάθε πρωί μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα με το πρωινό τους να χτυπάει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Αλήθεια θα φανταζόταν τον ευατό της σε κάποια άλλη εκπομπή;  Την απάντηση την έδωσε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Καλά».

«Δεν το λέω υποτιμητικά για τους άντρες. Για μένα το Πρωινό είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση. Να σκεφτώ τον εαυτό μου σε κάτι άλλο, δεν με αφορά. Αγαπάω πάρα πολύ αυτό που κάνω, το κανάλι μου στο Youtube με ξετρελαίνει και το αγαπώ. Πάλι, βέβαια, έχει σχέση με το Πρωινό. Ξέρω πολύ καλά τι θέλω και αρκούμαι σε αυτά, είμαι ευχαριστημένη και τα θεωρώ υπεραρκετά. Μακάρι να κάνω ότι καλύτερο μπορώ σε αυτό κάθε μέρα».

 

Και επειδή ένα θέμα που απασχολεί κατά καιρούς είναι εάν θα σκοπεύουν με τον Γιώρογ Λιάγκα να κάνουν και τρίτο παιδί, ιδού η απάντηση:

«Θεωρητικά θα έκανα, πρακτικά... Όλα γίνονται. Δεν μπορώ να πω ότι δε θα έκανα τρίτο παιδί ποτέ μου γιατί το θεωρώ ύβρις. Αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά και είναι Θείο δώρο. Απλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε μπει σε αυτή τη διαδικασία»
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ