Σκορδά: Προξενεύει τον Άκη στη Συνατσάκη! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:43
2/1/2015

Σκορδά: Προξενεύει τον Άκη στη Συνατσάκη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από το χωρισμό του Άκη Πετρετζίκη με την Demy και η Φαίη Σκορδά βάλθηκε να του βρει γυναίκα. Η παρουσιάστρια διατηρεί καλές σχέσεις μαζί του κι έχει να πει για εκείνον μόνο τα καλύτερα.

Μάλιστα, με αφορμή μία μίνι συνέντευξη που έδωσε ο Άκης στη Σάσα Σταμάτη, η Φαίη μίλησε με τρυφερά λόγια για εκείνον, αποκαλύπτοντας και κάποιες άγνωστες λεπτομέρειες της σχέσης τους.

«Ο Άκης είναι τόσο γλυκό και άξιο παιδί. Ο Άκης είναι κύριος. Είναι από κάποια μικρά πράγματα που λες ότι δέχεσαι έναν άνθρωπο η απογοητεύεσαι. Εγώ τουλάχιστον έτσι λειτουργώ. Θυμάμαι όταν ήμασταν στο MEGA, όταν είχα γεννήσει, που όλοι είχαν ευχηθεί, μου έδωσε μεγάλη χαρά που είχε έρθει από τους πρώτους, και όταν ήμασταν στον ΑΝΤ1 πέρυσι, που δεν ήταν και υποχρεωμένος γιατί δεν ήμασταν κάθε μέρα μαζί, είχαμε μια επικοινωνία. Ήρθε στο μαιευτήριο να ευχηθεί, το κατάλαβα ότι το έκανε μέσα από την καρδιά του. Ήταν μια λεπτομέρεια που λέω αυτό το παιδί σε αυτό το χώρο ξεχωρίζει γιατί έχει ήθος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, στράφηκε προς τη Μαίρη Συνατσάκη, λέγοντας της ότι θα ταίριαζαν οι δυο τους!!!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ