Σκορδά: Περίεργες δηλώσεις για... διαζύγιο με Λιάγκα! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:07
17/4/2015

Σκορδά: Περίεργες δηλώσεις για... διαζύγιο με Λιάγκα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για τον Γιώργο Λιάγκα, το συμβόλαιο της και αν πρόκειται να κάνει βραδινή εκπομπή, όπως κατά καιρούς έχει ακουστεί – σχολίασε η Φαίη Σκορδά στην κάμερα του «Happy Day».

«Δεν ξεκινήσαμε μαζί σα ντουέτο, είχαμε δύο διαφορετικές πορείες και μέχρι στιγμής μας πάει πάρα πολύ καλά. Κάποια στιγμή, ο καθένας θα κάνει κάτι διαφορετικό, μέχρι στιγμής όμως είμαστε μαζί», δήλωσε χαρακτηριστικά για την τηλεοπτική της συνύπαρξη με το σύζυγο.

 

Και συνέχισε αναφερόμενη στο συμβόλαιο της με τον ΑΝΤ1. «Από την πρώτη στιγμή που πήγαμε στον ΑΝΤ1 το συμβόλαιό μας ήταν 2 χρόνια συν 1, το οποίο ανανεώνεται από την πλευρά του καναλιού αυτομάτως. Ακόμα, επίσημα δεν έχει γίνει κάποιο ραντεβού. Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτή τη χρονιά. Νομίζω ότι ήταν η καλύτερή μας χρονιά. Έτσι αισθάνθηκα. Ήταν η ομάδα φοβερή μπροστά και πίσω από τις κάμερες», είπε.

 

Όσο για το ενδεχόμενο να κάνει κάποια άλλη εκπομπή, η Φαίη ήταν ξεκάθαρη. «Δεν θα με δείτε, δεν το σκέφτομαι. Αν δεν έχω το πρωινό και μεσημεριανό και μεταμεσονύκτιο κάνω. Εγώ δεν φεύγω από το πρωινό, σας το λέω! Θα πάω σε ένα κανάλι και θα κάθομαι. Ο Λιάγκας μπορεί να κάνει κάτι άλλο...», τόνισε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ