Σκορδά: Ο απολογισμός &... δώρο εντυπωσιακή φωτογράφηση | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:40
10/7/2015

Σκορδά: Ο απολογισμός &... δώρο εντυπωσιακή φωτογράφηση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε έναν απολογισμό της χρονιάς προχώρησε η Φαίη Σκορδά, τον οποίο συνόδευσε με μία εντυπωσιακή φωτογράφηση. 

Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την τηλεοπτική σεζόν που πέρασε, για τις δύσκολες στιγμές, ενώ παραδέχτηκε ότι θέλει να πάρει σύνταξη στην πρωινή ζώνη!

 

Το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 πέρασε από αρκετά σκαμπανεβάσματα όλη τη χρονιά, όμως στο τέλος της σεζόν βγαίνει πρώτο. Πώς νιώθεις;
 

Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενη και αυτό σημαίνει ότι το αγαπάει ο κόσμος. Και δεν αναφέρομαι μόνο στα νούμερα τηλεθέασης. Όλο αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω, ενώ από την άλλη με κάνει να είμαι ακόμα πιο υπεύθυνη. Δεν επαναπαύομαι. Από την πρώτη μέχρι και την τελευταία εκπομπή είμαι εκεί εκατό τοις εκατό.

Είναι δηλαδή ένας αγώνας δρόμου...
 

Ναι και δεν είναι καθόλου εύκολος. Η αλήθεια είναι ότι η φετινή χρονιά δεν ξεκίνησε καλά. Σαφώς, όταν βλέπεις μια διαφορά στα νούμερα τηλεθέασης, είναι σημαντικό. Το θέμα είναι πώς διαχειρίζεσαι κάτι τέτοιο. Και σε αυτό βοηθάει η πείρα. Τις μεγάλες διαφορές στα νούμερα, είτε υπέρ είτε κατά σου, πρέπει να ξέρεις να τις αξιοποιείς για το καλό της εκπομπής. Χρειάζεται να το αγαπάς πολύ αυτό που κάνεις, να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και να έχεις ψυχραιμία. Ήμουν σίγουρη, από την αρχή όμως, ότι αυτή θα ήταν η καλύτερη χρονιά του «Πρωινού» μας.

 

Όταν βλέπατε ότι είστε πολύ πίσω στα νούμερα, δεν υπήρχε ένταση στα meetings;

Ποτέ! Ούτε μας κάλεσαν από το κανάλι να μας κάνουν παράπονα. Ίσα-ίσα, μας στήριζαν κάθε στιγμή. Το καλό με τον Γιώργο και τα υπόλοιπα παιδιά ήταν ότι δεν το βάλαμε κάτω. Μας έδεσε περισσότερο σαν ομάδα και ήταν μια αφορμή για πειράγματα μεταξύ μας. Όταν τελειώνουμε, όμως, την εκπομπή και νιώθουμε όλοι ικανοποιημένοι, αυτό μας αρκεί. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι οδηγός, όχι αυτοσκοπός.

 

Το «Μega με μία» ήταν θεωρείς ένας ισάξιος ανταγωνιστής; Σας δυσκόλεψε;

Όλες οι ομάδες κάθε χρόνο δίνουν το δικό τους αγώνα, δεν υπάρχουν ανταγωνιστές. Εμείς ασχολούμαστε με τη δική μας εκπομπή και στόχος μας είναι να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι. Κι αυτό κάναμε σε όποιο κανάλι βρισκόμασταν και με όποιο πρόγραμμα είχαμε απέναντι.

 

Τι σημαίνει για εσένα η ανανέωση του συμβολαίου σου με το κανάλι για τρία χρόνια; Αυτό αφορά μόνο στο «Πρωινό»;

Είναι πολύ τιμητικό που η οικογένεια του ΑΝΤ1, για δεύτερη φορά, μας δείχνει την εμπιστοσύνη της. Πόσο μάλλον, όταν αυτό συμβαίνει σε μια περίοδο τόσο δύσκολη και ρευστή. Δεν επαναπαύομαι, όμως. Αντιθέτως, θα δουλέψω ακόμα πιο σκληρά, προκειμένου να φανώ αντάξια αυτής της εμπιστοσύνης. Με τον διευθυντή της καρδιάς μας, κο Γιάννη Λάτσιο, συζητήσαμε μόνο για το «Πρωινό», γιατί αυτό αγαπώ.

 

 

Θα ήθελες, δηλαδή, να πάρεις σύνταξη από την πρωινή ζώνη;

Αν μου δοθεί αυτή η ευκαιρία, ναι!

Συνέντευξη - φωτογράφηση: περιοδικό celebrity

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ