«Σκορδά- Λιάγκας, Οι σταρ του πρωινού κουτσομπολιού και των σεξιστικών αστείων» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:40
3/8/2015

«Σκορδά- Λιάγκας, Οι σταρ του πρωινού κουτσομπολιού και των σεξιστικών αστείων»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας κι η Φαίη Σκορδά πετάχτηκαν με το σκάφος τους από την Τήνο στη Μύκονο για τα γενέθλια φίλου, ενώ όσο ήταν στο Νησί των Ανέμων ζήτησαν από του παπαράτσι να μη τους ενοχλήσουν.

Μέσα από τη στήλη της στην Espresso η Αλεξάνδρα Τσόλκα τους πέρασε γενιές δεκατέσσερις…

«Πετάχτηκαν οι σταρ του πρωινού κουτσομπολιού και των σεξιστικών αστείων Φαίη Σκορδά και σύζυγος στη Μύκονο με το σκάφος τους, όπου σε πανάκριβο ρεστοράν γιόρτασαν τα γενέθλια φίλου τους. Με γεια τους, με χαρά τους! Έλα όμως που δεν ήθελαν φωτογραφίες εκεί, διότι είναι παιδιά του λαού και με το σκάφος στα Κουφονήσια επιτρέπεται αλλά στην κολασμένη Μύκονο όχι!

Με γυαλί μαύρο και καπέλο πλατύ κρύβονταν από τον φακό η Σκορδά Γκρέτα Γκάρμπο και ο σύζυγος Έρολ Φλιν, διότι δεν επιθυμούσαν τους ντόπιους παπαράτσι! Άμα είσαι νέος, ωραίος, πλούσιος και ευτυχισμένος δεν βρίσκεις ησυχία, χρυσό μου, πουθενά! Σε κυνηγούν ακόμη και οι μέλισσες...

Καημένη Μύκονος! Από μποέμικο, ελεύθερο νησάκι, που έδωσες καταφύγιο σε ανθρώπους με διαφορετικότητα και ανεμελιά, σε Τέιλορ, Κάλλας, Ωνάση, Τζάκι Ω, Μελίνα, Σοράγια, πολιτικούς, βασιλείς έκπτωτους ή σε θρόνους, καλλιτέχνες και ανθρώπους υψηλού πολιτισμικού επιπέδου, έφτασες να βλέπεις κατά φαντασίαν σταρ που κάνουν τον Ξανθόπουλο τηλεοπτικά. Ο Γιακουμής μια ρωμαίικη καρδιά και το πόσα μέτρα φουσκωτό του...»
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ