Σκορδά και Λιάγκας απαντούν στις αγωγές Σπυροπούλου - Δάρρα! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:03
12/1/2016

Σκορδά και Λιάγκας απαντούν στις αγωγές Σπυροπούλου - Δάρρα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αίσθηση έχει προκαλέσει από το πρωί της Δευτέρας (11/1) η αποκάλυψη ότι η Φωτεινή Δάρρα έχει καταθέσει αγωγή – μαμούθ στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά για σχόλια που έγιναν στην εκπομπή τους, αναφορικά με την προσωπική της ζωή και την κόρη της.

Και το θέμα αυτό «έσκασε» ενώ ακόμα ασχολούμαστε με την αγωγή που έχει κάνει στο Λιάγκα η Κων/να Σπυροπούλου και που ως φαίνεται πάει προς συμβιβασμό.

 

Το ζεύγος βρέθηκε σε εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας και οι δημοσιογράφοι έσπευσαν να τους ρωτήσουν για τις αγωγές και τις χιλιάδες ευρώ που τους ζητάνε.

 

 

«Δεν είμαι και αθώα περιστερά, μου αρέσει να λέω τη γνώμη μου πιο αιχμηρά από το συνηθισμένο. Το κάνουμε πάντα με χιούμορ, ποτέ δεν έχω πρόθεση να θίξω κάποιον. Προφανώς κάποιοι θα έχουν θιγεί αν δεν έχουν χιούμορ. Δεν παίρνω τηλέφωνα για να ανασκευάσω. Είμαι κάθετα αντίθετος με τις αγωγές», δήλωσε αρχικά ο Λιάγκας.

 

Και πρόσθεσε για τη Σπυροπούλου: «Έχουν μιλήσει οι δικηγόροι μας, μάς το έθεσαν και εμάς και υπάρχει πρόθεση και από τα δύο μέρη να συναντηθούμε κάποια στιγμή και να δοθούν κάποιες εξηγήσεις».  Όσο για την αγωγή της Δάρρα, είπε: «Είναι παρά πολύ παλιό θέμα, δεν το θυμάμαι καν. Το ήξερα ότι έχει γίνει κάποια αγωγή, αλλά δεν το ξέρω το θέμα ακριβώς».

 

Η Σκορδά από την πλευρά της, είπε: «Εγώ την άποψή μου θα την πω. Πολλές φορές είναι πιο αιχμηρή, απλώς είναι ο τρόπος που θα το εκφράσω. Ο Γιώργος είναι απόλυτος».

Και διευκρίνισε για τις αγωγές: «Εμένα δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος, εκτός αν είναι κάτι πολύ σοβαρό που αφορά σε θέματα υγείας και παιδιά που είναι δύο θέματα που ποτέ δεν έχουμε θίξει και που θεωρώ ότι δεν σηκώνουν και πλάκα. Από εκεί και πέρα, με ένα τηλεφώνημα, με μία συνάντηση τα βρίσκεις και λύνεται η παρεξήγηση».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ