Σκορδά: Και αγαπάει και «καρφώνει» τον Ουγγαρέζο | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:37
4/11/2013

Σκορδά: Και αγαπάει και «καρφώνει» τον Ουγγαρέζο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Να σε κάψω Δημητρώ μου, να σε αλείψω λάδι». Κάπως έτσι το κάνει η Φαίη Σκορδά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, όπου τη μία τον αγαπά και την άλλη τον «καρφώνει». 

Η πάλαι ποτέ αγαπημένη (και οικογενειακή) φίλη σε συνέντευξή της στο People μιλά για τη σχέση της με τον Ουγγαρέζο και το άδοξο τέλος το περασμένο καλοκαίρι. Κι επειδή πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για το λόγο που δε μιλάνε (δες την παραμονή του στο Mega) η Σκορδά βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Και αποκαλύπτει ότι τελευταία έχουν πέσει και κάποιες γέφυρες επικοινωνίας.

«Ο καθένας κάνει τις προσωπικές και επαγγελματικές του επιλογές και από αυτές καθορίζεται. Εντάξει, είναι αστείο κάποιος να πιστεύει πως κάτι χάλασε μεταξύ μας, επειδή ο Δημήτρης έμεινε στο MEGA. Είναι πολύ παιδικό. Προφανώς, κάτι άλλο θα έχει συμβεί. Από εκεί και πέρα όμως, εγώ τον Δημήτρη τον αγαπώ, τον έχω μέσα στην καρδιά μου και δεν αλλάζει αυτό. Αλλάζοντας το εργασιακό περιβάλλον, με κάποιους ανθρώπους συνεχίζεις και με κάποιους απομακρύνεσαι. Τον Δημήτρη τον αγαπάμε. Αλλά όλες οι σχέσεις περνάνε από διάφορα στάδια», είπε, ενώ αποκάλυψε ότι τον τελευταίο καιρό έχουν ανταλλάξει κάποια μηνύματα.


Ωστόσο, όταν η κουβέντα έρχεται στον περίφημο καιρό, όπου ο Ουγγαρέζος τον παρουσιάζει όπως ακριβώς ο σύζυγός της, η Φαίη με το... γάντι «καρφώνει» τον Δημητρώ.


«Το είχαμε κάνει μια φορά πέρυσι για πλάκα. Ο Δημήτρης έχει φοβερό ταλέντο παρατηρητικότητας και μπορεί να σε κάνει το ίδιο. Αυτό, αν το κάνεις χιουμοριστικά, έχει την πλάκα του. Αν το κάνεις σοβαρά, εμένα δεν μου φαίνεται αστείο. Αν το έκανε μια-δυο φορές, θα είχε την πλάκα του. Τώρα, το να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα όπως το κάνει ο Γιώργος, δεν ξέρω, νομίζω ότι δεν μου αρέσει» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ