Σκορδά: Αποκάλυψε το όνομα του δεύτερου παιδιού | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:34
20/11/2013

Σκορδά: Αποκάλυψε το όνομα του δεύτερου παιδιού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο κόσμος το χει τούμπανο και η Φαίη Σκορδά κρυφό καμάρι την εγκυμοσύνη της. Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και η παρουσιάστρια με τον Γιώργο Λιάγκα δεν επιβεβαιώνουν τη δεύτερη εγκυμοσύνη. 

Εξάλλου το περιοδικό ΟΚ, που πρώτο αποκάλυψε ότι η Σκορδά είναι και πάλι έγκυος, επιμένει σε αυτό. Ωστόσο, το ζευγάρι το πρωί της Τετάρτης είπε να το πάει ανάποδα και για αρχή αποκάλυψε ποιο θα είναι το όνομα του δεύτερου παιδιού τους. Με αφορμή την αποκάλυψη του ονόματος του παιδιού του από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στα Καρντάσιανς, Λιάγκας και Σκορδά εξήγησαν ότι στους τόπους καταγωγής τους (Λάρισα και Κιλκίς αντίστοιχα) είθισται το πρώτο παιδί να παίρνει το όνομα από την οικογένεια του άνδρα και το δεύτερο από την οικογένεια της γυναίκας.  

 

Μάλιστα, όπως παρατήρησε ο Λιάγκας, στις μεγάλες πόλεις αυτό έχει σχεδόν εξαφανισθεί, αφού τα νέα ζευγάρια βάζουν ονόματα της επιλογής τους. Αλλά οι ίδιοι είναι παραδοσιακοί κι έτσι όπως χαρακτηριστικά είπε ο παρουσιαστής: «Όταν κάποια στιγμή κάνει δεύτερο παιδί με την Φαίη, θα πάρει το όνομα του πατέρα της αν είναι αγόρι και το όνομα της μητέρας της αν είναι κορίτσι".

 

Ο πατέρας Σκορδά ονομάζεται Δημήτρης και η μάνα Σκορδά, Εύα. Τουλάχιστον μάθαμε το όνομα του τέκνου. Ε, από το ολότελα.....

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ