Σκορδά: Άγρια επίθεση στη Μανωλίδου, με σκληρά λόγια! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:31
21/1/2016

Σκορδά: "Άγρια" επίθεση στη Μανωλίδου, με σκληρά λόγια!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Κρυφό ταλέντο αποδεικνύεται η Φαίη Σκορδά, η οποία δίπλα στο μεγάλο σχολείο, Γιώργος Λιάγκας μαθαίνει πολλά. Και το πρωί της Πέμπτης (21/1) μας εξέπληξε, αφού άφησε στην άκρη την τακτική της να μη λέει κακή κουβέντα για κανέναν, και τα έχωσε και μάλιστα άγρια, στην Ευγενία Μανωλίδου!

Έτσι, τη Φαίη δεν την έχουμε ξαναδεί και έχουμε να πούμε ότι ξεπέρασε ακόμα και το... δάσκαλο Λιάγκα! Αφορμή για να τα "χωσει" στη Μανωλίδου και μάλιστα με σκληρά λόγια, ήταν τα σχόλια των συνεργατών της για την πορεία της στην τηλεόραση, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή. 

 

Στην τιβι επιστρέφει και η Ράνια Θρασκιά, η οποία θα διαδεχτεί τη Δούκισσα Νομικού στο Joy και η Σκορδά που είναι φίλη της Θρασκιά, έγινε έξαλλη όταν οι υπόλοιπι τη σύγκριναν με τη Μανωλίδου.

 

 «Η Ράνια λείπει πιο πολύ γιατί η Μανωλίδου δεν είναι παρουσιάστρια, η Θρασκιά είναι παρουσιάστρια και ήταν από τις καλύτερες. Η Μανωλίδου έκανε τέσσερα κόνσεπτ και η Θρασκιά έκανε δελτίο ειδήσεων, εκπομπές. Δεν είναι παρουσιάστρια η Μανωλίδου, είναι κεραυνός! Όταν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι-παρουσιαστές λείπουν από τη δουλειά τους και υπάρχουν άλλοι που δεν είναι η δουλειά τους και το κάνουν για ένα-δύο χρόνια, είναι κρίμα. Επειδή είναι έτσι η κατάσταση και δεν υπάρχουν πολλά κόνσεπτ, ας κάτσει η κυρία Μανωλίδου που αγαπάει πάρα πολύ τη μουσική. Δεν μπορεί να κάνει μόνη της σκαλέτα, δεν είναι επαγγελματίας 100%, δεν μπορεί να κάνει μοντάζ, δεν είναι επαγγελματίας. Αν ήταν πανέξυπνη στο Dancing εκείνο θα έκανε και νούμερα που πήγε άπατο! Δημοσιογραφικά δεν μπορούσε να το υποστηρίξει» είπε σε έντονο ύφος.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ