Σκληρή κριτική στους Ράδιο Αρβύλα: «Είναι αλήτες! Πρέπει να σταματήσει η εκπομπή» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:55
12/1/2017

Σκληρή κριτική στους Ράδιο Αρβύλα: «Είναι αλήτες! Πρέπει να σταματήσει η εκπομπή»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί το Ράδιο Αρβύλα να τρελαίνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης, όμως, ο Αντώνης Κανάκης κι η παρέα του δεν αρέσουν σε όλους και αυτή τη φορά μπήκαν στο στόχαστρο του Κώστα Πρέκα.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ να στα πω» ο γνωστός ηθοποιός ερωτήθηκε αν έχει ενοχληθεί που έχει βρεθεί στο στόχαστρο σατιρικών εκπομπών.

Ξεκαθάρισε πως όχι, αλλά επεσήμανε πως:

«Η σάτιρα έχει κανόνες και χωρίς τους κανόνες αυτούς, δεν είναι σάτιρα, είναι επίθεση κατά μέτωπο θα έλεγα και λυπάμαι πολύ που έχουν ανατραπεί τα πάντα. Αυτό δεν είναι σάτιρα, είναι βρισίδι… για να μην πω την άλλη λέξη που λέει ο λαός».

Για τους Ράδιο Αρβύλα δε είπε χαρακτηριστικά:

«Αν θέλετε να πω για κάποιους κυρίους της Θεσσαλονίκης που τους θεωρώ εν δυνάμει αλήτες γιατί είναι αλήτες, να σας το πω. Ας βρουν, λοιπόν, την πορεία τους εκείνοι οι άνθρωποι για να μην πω ότι πρέπει να σταματήσει αυτή η εκπομπή γιατί δεν ανακουφίζει κανέναν και δε γελάει κανείς. Απλά ειρωνεύονται οι πάντες, τους πάντες».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ