Σκληρά λόγια για την Ελένη από πρώην συνεργάτη της! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:51
12/3/2015

Σκληρά λόγια για την Ελένη από πρώην συνεργάτη της!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Δεν είναι σταρ». «Την άφησα στους τρεις μήνες να μιλήσει». «Δεν θα πάω στην εκπομπή της». Αυτά και άλλα πολλά χαριτωμένα (γκούχου, γκούχου) είπε για την Ελένη Μενεγάκη πρώην συνεργάτης της. 

Συγκεκριμένα, ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης, ο οποίος την Πέμπτη (12/3) βρέθηκε στο Mega με ΜΙΑ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Ελένη, στις αρχές της δεκαετίας του '90, στο "Κοκτέιλ".

 

«Όταν είχα πει η Μενεγάκη δεν είναι σταρ, ο Σεφερλής είναι, το εννοούσα. Σταρ είναι... κάποιος που σηκώνεται το πρωί και λέει το βράδυ θα πάω να δω τον Σεφερλή. Θα βρω εισιτήριο; Πάει στο ταμείο, κόβει το εισιτήριο, μπαίνει μέσα, κάθεται και το βλέπει. Αυτό είναι σταρ. Τα άλλα όλα είναι πρόσωπα της δημοσιότητας. Σταρ είναι αυτός για τον οποίον κάποιος μετακινείται, πληρώνει από την τσέπη του. Η τηλεόραση δεν φτιάχνει σταρ, διαλύει σταρ. Η Ελένη είναι ένα πανέξυπνο κορίτσι, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία επί τούτου. Η Ελένη είναι ένα πλάσμα λαμπερό, κάνει μια εκπομπή εδώ και πολλά χρόνια, δεν είναι σταρ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Και συνέχισε: «Η Κατραβά είχε φέρει για το "Κοκτέιλ" καμιά 150αριά μανεκέν. Κάποια στιγμή πέρασε και η Ελένη. Και ήρθε. Στους τρεις μήνες την άφησα να αρχίσει να μιλάει γιατί είναι τόσο έξυπνη. Είμαι πολύ περήφανος που εγώ την έβγαλα στην τηλεόραση, γιατί είναι ένα κορίτσι που άξιζε τον κόπο».

 

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δε θα πάει στην εκπομπή της, αν τον καλέσει! «Δε μιλάμε. Έγινε κάτι κάποια στιγμή αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Δεν έχω τίποτα σχετικό εγώ με την Ελένη για να μιλήσουμε. Αν με καλούσε στην εκπομπή της νομίζω ότι δε θα πήγαινα».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ