Σκάνδαλο; Ο Ρέμος έκοψε την ανιψιά της Βίσση! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:45
19/2/2014

Σκάνδαλο; Ο Ρέμος "έκοψε" την ανιψιά της Βίσση!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δεν την έχουμε δει ακόμη στα επεισόδια που προβάλλονται από τον ΑΝΤ1, αλλά η ανιψιά της Άννας Βίσση, Βέρα Μπούφη πέρασε από τη διαδικασία των blind auditions, στο "The Voice". Και μπήκε με... δόξες και τιμές στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, η ανιψιά δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση κι έτσι δεν θα τη δούμε στα live του show. Ο Ρέμος την  "έκοψε", αφού η νεαρή αοιδός δεν ήταν στους 8 παίκτες που επέλεξε ο coach για να συνεχίσει.

Και αναρωτιόμαστε τώρα: το "κόψιμο" της ανιψιάς δημιούργησε πρόβλημα στις σχέσεις του Ρέμου με την Βίσση; Τα "πήρε" η θεία που ο συνεργάτης στο Pantheon Theatre και καλός της φίλος, "πέταξε" από το show, το ανίψι; Είμαστε μπροστά σε ίντριγκα;

Τίποτε, από τα παραπάνω δεν ισχύει. Η απόφαση του Ρέμου δεν επηρρέασε στο ελάχιστο την άριστη σχέση του με την Βίσση, ενώ και η μητερα της Μπούφη πήρε ψύχραιμα το "κόψιμο" της κόρης της.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ