Σίσσυ: Η περιπέτεια υγείας του παιδιού τής άλλαξε τη φιλοσοφία | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:33
20/11/2012

Σίσσυ: Η περιπέτεια υγείας του παιδιού τής άλλαξε τη φιλοσοφία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της δευτέρας η Σίσσυ Χρηστίδου και ήταν αποκαλυπτική.

 

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αποκάλυψε και την άγνωστη περιπέτεια με την υγεία του παιδιού της που πέρασε πέρυσι και την έκανε να αλλάξει τον τρόπο σκέψης της. Σε αυτό, όπως παραδέχτηκε, τη βοήθησε και μία γυναίκα που συνάντησε τυχαία.

 «Χρειάστηκε να νοσηλευτεί ο Φίλιππος για 10 μέρες με υψηλό πυρετό.  Έπρεπε να πηγαίνω στην εκπομπή… Έκλαιγα στο καμαρίνι και μετά έπρεπε να βγω και να κάνω εκπομπή. Ο φόβος μου ήταν μην το μάθει κανείς και έρθει στο νοσοκομείο. Μη μαζευτούν δημοσιογράφοι από κάτω. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ένας δημοσιογράφος που πίστευα ότι το σεβάστηκε -μέχρι πριν λίγες μέρες που δημοσιοποίησε τελικά τις φωτογραφίες έξω απ’ την κλινική», αποκάλυψε η Σίσσυ.

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι η περίοδος εκείνη ήταν καταλυτική για την ίδια, αφού την έκανε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα. «Αυτό που μετράει είναι ότι εκείνη την περίοδο ήταν που πήρα αποφάσεις. Κάθεσαι και στεναχωριέσαι για πράγματα μικρά που σου φαίνονται τεράστια μέχρι να σου συμβεί κάτι ουσιαστικό. Αυτό μπορεί να είναι μόνο πρόβλημα υγείας. Να μην ξέρεις τι να κάνεις για να προστατεύσεις το παιδί σου. Εκεί γίνονται όλα τόσο μικρά και σταμάτησαν να μ’ ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα. Αυτή τη στιγμή τη ρουφάω τη ζωή μου. Βρήκα άλλη ισορροπία με τον άντρα μου, με τη δουλειά και τους συνεργάτες μου. Πριν δεν ήμουν έτσι. Ήμουν ένας άνθρωπος μέσα σε μεγάλο άγχος. Σε πολλούς έχει συμβεί αυτό, κάτι συνταρακτικό που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου για πάντα».

Η Χρηστίδου αποκάλυψε και μία τυχαία συνάντηση που είχε με μία γυναίκα και τη βοήθησε να είναι πιο ήρεμη. «Συνάντησα έναν άνθρωπο πέρυσι, πολύ σημαντικό για μένα. Δεν έχει σημασία να μπούμε σε λεπτομέρειες. Μου άλλαξε πάρα πολύ τη ζωή. Ένιωσα ότι αυτή η γυναίκα με έπιασε από το χέρι και με τράβηξε από τον πανικό. Μου έδωσε μια σταθερά, με έκανε να αισθάνομαι πιο ασφαλής. Μου είπε μια πολύ σημαντική κουβέντα… μου είπε ότι οι άνθρωποι που νοιάζονται γι’ αυτά που θα πουν οι άλλοι είναι οι πιο φτωχοί. Εκεί συνειδητοποίησα ότι έκανα πολλά πράγματα γι’ αυτό, για την εικόνα μου. Μπήκα σε ένα τριπάκι να δείχνω κάτι... Ακόμα και όταν πήγαινα καλεσμένη σε μια εκπομπή, με ενδιέφερε να ‘ναι ικανοποιημένος αυτός που με κάλεσε, να πήγε καλά η εκπομπή του... Πλέον δεν έχω τέτοια άγχη. Είχα πολύ καιρό να ‘μαι τόσο καλά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ