Σιωπηλός Δρόμος: Η άγρια δολοφονία που θα συγκλονίσει και ο εντοπισμός του ενός από τους δράστες | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:38
15/5/2021

Σιωπηλός Δρόμος: Η άγρια δολοφονία που θα συγκλονίσει και ο εντοπισμός του ενός από τους δράστες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μια άγρια δολοφονία θα συγκλονίσει την κοινότητα του Βαθιού Αττικής. 

Οι μάσκες πέφτουν και η αγωνία κορυφώνεται στο 6ο επεισόδιο της αστυνομικής δραματικής σειράς «Σιωπηλός Δρόμος», που θα μεταδοθεί την Κυριακή 16 Μαΐου στις 21:00 στο MEGA.

Κυριακή 16 Μαΐου 2021 – Επεισόδιο 6: «Σιωπηλός δρόμος»

Μια άγρια δολοφονία θα συγκλονίσει την κοινότητα του Βαθιού Αττικής. Οι ευθύνες βαραίνουν πρωτίστως την αστυνομία καθώς 23 μέρες μετά την εξαφάνιση των παιδιών, οι έρευνες δεν έχουν καταλήξει πουθενά. Ο Νάσος πιέζεται από τους ανωτέρους του να αποκόψει την Θάλεια από τις συνομιλίες και να φτάσει άμεσα σε μια συμφωνία με τους απαγωγείς. Στην διάρκεια μιας ολονυχτίας εκδήλωσης οι γονείς θα προσπαθήσουν να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη και να ασκήσουν έτσι μεγαλύτερη πίεση στους δράστες και την αστυνομία.

Ο Νάσος και η Θάλεια θα βρεθούν στο περιθώριο και θα καταλάβουν πως ο ένας έχει ανάγκη τον άλλο. Η διπλή ζωή της Αθηνάς αποκαλύπτεται και την ίδια στιγμή ο «ενορχηστρωτής» θα αρχίσει να ανοίγει τα χαρτιά του. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και για πρώτη φορά ο Νάσος με την ομάδα του θα εντοπίσουν τον έναν από τους δράστες.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ