Σιωπηλός Δρόμος: Αμαρτίες γονέων στο επεισόδιο της Κυριακής [video] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:45
7/5/2021

"Σιωπηλός Δρόμος": Αμαρτίες γονέων στο επεισόδιο της Κυριακής [video]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ύστερα από το διάλειμμα για τις διακοπές του Πάσχα, ιδού για πρώτη γεύση από το τι θα δούμε την ερχόμενη Κυριακή (9/5/2021) στη δημοφιλή σειρά του Mega.

Το πέμπτο επεισόδιο της σειράς "Σιωπηλός Δρόμος" θα προβληθεί στην ερχόμενη Κυριακή. Εντάσεις εντός και εκτός του κρυσφήγετου και μία απόπειρα απόδρασης που ενέχει κινδύνους.

Ιδού μερικές από τις εξελίξεις που περιμένουμε και το τρέιλερ του επεισοδίου που έχει τίτλο: "Αμαρτίες Γονέων".

Η αύξηση του ποσού των λύτρων από τους απαγωγείς θα οδηγήσει τους γονείς σε απόγνωση και τον Νάσο στο συμπέρασμα πως τα κίνητρα των δραστών είναι βαθύτερα. Οι έρευνες που σχετίζονται με την υπόθεση μπούλινγκ εντός του σχολείου θα οδηγήσουν σε συλλήψεις και η οικογένεια του Σπύρου Καρούζου θα βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο. Η κατάσταση στο κρησφύγετο είναι εξίσου τεταμένη. Οι συνεργοί του Μιχάλη απαιτούν συνάντηση με τον «ενορχηστρωτή» για να τους ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά πως όσο καθυστερούν να φτάσουν σε μια συμφωνία, τόσο ο κλοιός στενεύει γύρω τους. Το σχέδιο απόδρασης του Σάββα θα φέρει την Ελπίδα σε μεγάλο δίλημμα. Αν κάτι πάει στραβά, δεν θα θέσουν σε κίνδυνο μόνο τις δικιές τους ζωές, αλλά και των παιδιών.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ