Σφάξιμο με το γάντι στον Alpha: «Ο Αστέρας Ραχούλας θύμισε... Κολοκοτρωνίτσι» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:50
31/10/2016

Σφάξιμο με το γάντι στον Alpha: «Ο Αστέρας Ραχούλας θύμισε... Κολοκοτρωνίτσι»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πρεμιέρα έκανε την προηγούμενη εβδομάδα η νέα σειρά του Alpha «Αστέρας Ραχούλας» κερδίζοντας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά στην κριτική της μέσα από το TV Έθνος, η γνωστή τηλεκριτικός Νάνσυ Νικολαΐδου αναφέρει πως η γεύση που της άφησε ήταν «γλυκόπικρη» και αυτό γιατί της θύμισε «Καφέ της Χαράς».

«Με... φόρα κατέβηκε την περασμένη εβδομάδα στο «γήπεδο» ο «Αστέρας Ραχούλας», ο οποίος, αν και «πρωτοεμφανιζόμενος», κατάφερε να σκοράρει στους πίνακες τηλεθέασης! Παρ’ όλα αυτά, η πρεμιέρα της συγκεκριμένης σειράς του Alpha μου άφησε... γλυκόπικρη γεύση! 

 

Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν μου άρεσε το αποτέλεσμα. Βεβαίως και πρόκειται για μία σημαντική τηλεοπτική προσπάθεια, όμως πιστεύω πως είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά. Αυτή η κόντρα ανάμεσα στο Παραδείσι και στη Ραχούλα, έτσι όπως αποτυπώθηκε, θύμισε περισσότερο σειρά... κινουμένων σχεδίων παρά ελληνική μυθοπλασία. Στο όριο δε της... καρικατούρας κινήθηκαν και αρκετοί από τους βασικούς της ρόλους. 

Σε συνδυασμό μάλιστα με όλα αυτά, οφείλω να ομολογήσω πως ο «Αστέρας» κουβαλούσε κι έντονο άρωμα από... «Κολοκοτρωνίτσι»! Σε τέτοιο βαθμό που σε όσες σκηνές έβλεπα τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση νόμιζα πως θα πεταχτεί μπροστά μου ο... «Πώποτας»! Εν κατακλείδι, ο «Αστέρας» είναι μια πολλά υποσχόμενη σειρά, μόνο που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και τα κείμενά της και οι ήρωές της, για να φέρει όντως τα... πολλά υποσχόμενα στους δέκτες μας.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ