«Σφαγή» Θέμου - Λιάγκα για τον σέξι Κρητικό & η βόμβα για απειλές! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:57
25/11/2015

«Σφαγή» Θέμου - Λιάγκα για τον σέξι Κρητικό & η "βόμβα" για απειλές!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έναν πανικό έχει προκαλέσει ο σέξι μελισσοκόμος από την Κρήτη. Γιατί βλέπεις, στην ποδιά του Στάθη του Στιβακτάκη δε «σφάζονται» μόνο οι γυναίκες, αλλά και οι παρουσιαστές. Και μιλάμε για «σφαγή», ειδικά στου ΑΝΤ1 τα λημέρια. 

Μία σκληρή και άκρως προσβλητική ατάκα του Γιώργου Λιάγκα για το νεαρό Κρητικό ότι είναι αμόρφωτος και δεν πρέπει να βγαίνει στην τηλεόραση, προκάλεσε την οργή του Θέμου Αναστασιάδη.

 

Ο mr «ΟΛΑ» μέσα από την εκπομπή του απάντησε στον Λιάγκα, τον κάλεσε να ζητήσει συγνώμη για την προσβολή στο νεαρό Στάθη, ενώ έριξε και τη «βόμβα», ότι ο Στιβακτάκης δέχτηκε απειλές από άλλες εκπομπές!

 

 

 «Έγινε μια μεγάλη προσβολή, μια φοβερή απρέπεια στον άνθρωπο που είχαμε καλεσμένο χθες, τον Στάθη Στιβακτάκη, το παιδί από την Κρήτη που θαύμασε όλη η Ελλάδα, άλλος για τη λεβεντιά, άλλος για την ομορφιά του, άλλος γιατί του φάνηκε περίεργο. Πάντως, ο άνθρωπος δεν προκάλεσε κανέναν και βγήκαν και του είπαν, δυστυχώς από εδώ από τον ΑΝΤ1, πράγματα που νιώθω υποχρεωμένος να απαντήσω και το ξαναλέω, όχι για να ξεκινήσω αντεγκλήσεις, αλλά για να μπουν ορισμένα ζητήματα στη θέση τους», είπε, αρχικά.

 

 

Και πρόσθεσε:  «Στεναχωρήθηκα δύο φορές που άκουσα τον φίλο μου -και το λέω ειλικρινά- Γιώργο Λιάγκα να λέει ότι είναι ένα αμόρφωτο παιδί το οποίο δεν πρέπει να βγαίνει στην τηλεόραση. Έπρεπε να το δω με τα μάτια μου για να πιστέψω ότι ο Γιώργος που επαναλαμβάνω τον εκτιμώ πάρα πολύ, είναι και αυτός ένα λαϊκό παιδί, μορφωμένο παιδί ο οποίος κατάφερε με τη δουλειά του να φτάσει εκεί που έφτασε, βγήκε να πει για τον Στάθη αυτές τις κουβέντες. Καταρχήν, Γιώργο μου, ποιοι είμαστε εμείς να αποφασίζουμε ποιος θα βγει ή δεν θα βγει στο γυαλί; Τι είμαστε, τροχονόμοι; Έχουμε καμία επιτροπή λογοκρισίας; Έχουμε καμία χούντα που δεν την ξέρουμε; Κατά δεύτερον, τι ήταν αυτό το βαρύ το “αμόρφωτος”; Και λοιπόν; Πόσοι μορφωμένοι βγαίνουν στην τηλεόραση; Τι σημαίνει αμόρφωτος; Από αυτά που είπε αυτός ο άνθρωπος, εσύ κατάλαβες ότι ήταν αμόρφωτος; Δεν ξέρω μήπως δεν είδες όλη την εκπομπή. Μπορεί να κοιμήθηκες νωρίς γιατί ξυπνάς πρωί για να κάνεις μια πολύ καλή δουλειά. Αλλά αδίκησες τον εαυτό σου, γιατί αν άκουγες αυτά που είπε, έλα να μου πεις πόσοι μορφωμένοι θα το έλεγαν».

 

Και κατέληξε, ρίχνοντας τη «βόμβα»: «Μακάρι Γιώργο μου να ήταν όλοι αμόρφωτοι και ψωνισμένοι, όπως είπες για τον Στάθη. Αν στο μέλλον αυτό το παιδί ψωνιστεί, ποιος θα φταίει; Μήπως όλοι αυτοί που μαζεύτηκαν χθες στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 που τον παρακαλούσαν, είχαν πέσει στα πόδια του και ο άνθρωπος είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό; Ξέρεις ότι κάποιοι από αυτούς τον απειλούσαν και τον εκβίαζαν; Του έλεγαν ότι “αν βγεις στην τάδε εκπομπή θα βγούμε εμείς την άλλη μέρα και θα σε θάψουμε”; Δεν στα είχαν πει αυτά; Μπορεί να μην τα άκουσες!... Όταν κάνουμε ένα λάθος πρέπει να το διορθώνουμε κι εδώ ρε συ Γιώργο ήσουν λάθος!».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ